Home » Āzija, Jaunumi » Latvijas dzērvenes iekaro Kuveitas tirgu

Latvijas dzērvenes iekaro Kuveitas tirgu

Foto — Andrejs Terentjevs, F64

No šā gada jūnija dzērveņu vēstnieku SIA Solepharm ražotais Latvijas dzērveņu koncentrāts Soluro būs pieejams arī Rietumāzijā – Kuveitā.

Šobrīd, pēc vairāk nekā 2,5 gadus ilgušām pārrunām un sadarbības veidošanas, dzērveņu koncentrāts Soluro ir reģistrēts Kuveitā, un noris sagatavošanās darbi, lai jūnijā tas tiktu ieviests tirgū. Kā atzīst uzņēmuma Solepharm vadītājs Juris Ozols, kuveitieši uzticas Latvijā ražotajam dzērveņu koncentrātam, novērtē tā kvalitāti un ļoti labprāt vēlas redzēt šo produktu vietējās aptiekās.

Solepharm lepojas ar Latvijas dzērveņu triumfa gājienu Persijas līča valstīs – Soluro ir ne tikai Solepharm kā uzņēmuma, bet visas Latvijas panākums eksporta tirgos, jo tādējādi mūsu valsts vārds tiek nests pasaulē un asociēts ar kvalitātes zīmi. Tā kā līdzšinējā sadarbība izvērtusies ļoti veiksmīga, Solepharm plāno tuvākajā laikā dzērveņu koncentrātu ieviest tirgū arī citās Rietumāzijas valstīs.

Solepharm ar īpašas tehnoloģijas palīdzību ir izdevies radīt produktu, kurā Latvijas savvaļas dzērvenes pārstrādātas augstvērtīgā koncentrātā – Soluro. Dzērvenes ir unikālas ogas, jo satur vielas, kas nav atrodamas nevienā citā ogā, tām piemīt spēcīgs dziedinošs efekts un vielas, kas neļauj baktērijām piestiprināties pie urīnceļu sieniņām un izvada tās no organisma. Būtiski, ka Latvijas purvos augušās dzērvenes satur vairāk aktīvo vielu nekā mākslīgos apstākļos audzētās. Tāpat Latvijas dzērvenes ir jo īpaši vērtīgas mūsu klimatisko apstākļu un tīrās dabas dēļ.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress