Home » Eiropa, Jaunumi » Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Bygg Reis Deg 2013” Lillestremā, Norvēģijā

Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Bygg Reis Deg 2013” Lillestremā, Norvēģijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas būvniecības nozares uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Bygg Reis Deg”, kas norisināsies 2013. gada 16.-20. oktobrī Lillestremā, Norvēģijā!

“Bygg Reis Deg” ir lielākā celtniecības uzņēmumu un būvmateriālu ražotāju izstāde Norvēģijā. Izstāde  tiek rīkota kopš 1954. gada un norisinās reizi divos gados, un šogad tā notiks 25. reizi. 2011. gadā izstādē piedalījās gandrīz 500 dalībnieku. Izstādi apmeklēja aptuveni 50450 apmeklētāju. 2013. gadā plānotā izstāde norisināsies 4 izstāžu hallēs, kuru kopējā platība ir vairāk kā 16000 m2.

Tradicionāli izstādē pārsvarā tiek pārstāvētas tādas produktu grupas, kā eltniecības materiāli, celtnieku profesionālais aprīkojums un piederumi, virtuves iekārtas, apkures iekārtas, ventilācijas un santehnikas iekārtas, krāsas un lakas, elektriskās iekārtas un apgaismes ķermeņi, celtniecības stikls, rokas un mehāniskie instrumenti, dzīvojamās mājas un to risinājumi, kā arī citi produkti un pakalpojumi celtniecības nozarē.

Vairāk informācijas par “Bygg Reis Deg 2013” meklējiet izstādes mājas lapā www.byggreisdeg.no.

LIAA nacionālā stenda dalībniekiem sedz stenda laukuma nomu (ne vairāk kā 50 m2 uz ne vairāk kā 6 kompānijām).

Ceļa un uzturēšanās izmaksas sedz paši nacionālā stenda dalībnieki.

Komersanti atbalstu līdz 50 % vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) var saņemt, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Cita svarīga informācija:

  • Izmaksas (piemēram, mārketinga materiāli, paraugu nosūtīšana uz/ no Norvēģijas u.t.t.) sedz paši nacionālā stenda dalībnieki;
  • Nacionālā stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar apstiprinātajiem dalībniekiem;
  • Norvēģu vai angļu valodas pārzināšana ir obligāta prasība izstādes dalībniekiem.

Precīzas dalības izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms nacionālā stenda dalībnieku skaits un stenda noformējums.

Par šiem un citiem jautājumiem tiks rīkota sanāksme ar iesaistītajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Uzņēmumu atlasi dalībai nacionālā stendā izstādē “Bygg Reis Deg 2013” veiks LIAA, balstoties uz atlases kritērijiem.

Pieteikšanās dalībai nacionālajā stendā līdz 2013. gada 19. jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Kaspars Abiks
Projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29449013
Fakss: +371 67039401
E-pasts: kaspars.abiks@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress