Home » Baltija, Izstādes, Jaunumi, Lietuva, Pasākumi » LIAA: Informācijas tehnoloģiju nozares uzņēmumu tirdzniecības misija Lietuvā konferences un izstādes “ICT 2013” laikā Viļņā

LIAA: Informācijas tehnoloģiju nozares uzņēmumu tirdzniecības misija Lietuvā konferences un izstādes “ICT 2013” laikā Viļņā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar  Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA) aicina Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēmumus 2013. gada 6.-8. novembrī doties uz Lietuvu, Viļņu, lai apmeklētu Eiropas Komisijas organizēto konferenci/ izstādi “ICT 2013”, kas norisinās Lietuvas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros.

Starp vairāk kā 180 dalībniekiem būs iespēja vērot jaunākos zinātniskos risinājumus gan robotikas un mašinērijas nozarēs, gan arī programmrisinājumus, jaunas biznesa nišas un pakalpojumus.

Izstāde ir sadalīta 5 tematiskos virzienos:
  • Digitālie risinājumi valsts pārvaldei un iedzīvotājiem;
  • Gudrās un ilgtspējīgās pilsētas 2020+;
  • Industrija un bizness rītdienai;
  • IKT mijiedarbība;
  • Kultūra, zinātne un radošums.

Vairāk informācijas par izstādi šeit.

Izstādes ietvaros norisināsies konference, kuras laikā būs iespēja iegūt informāciju par jauno Eiropas Komisijas programmu pētniecībai un inovācijai – “Horizonts 2020”, kā arī iepazīties ar aktualitātēm IKT inovāciju jomā. Konferences programma pieejama šeit.

Papildus izstādes un konferences apmeklējumam, LIAA plāno organizēt kontaktbiržu un uzņēmumu apmeklējumus, balstoties uz pieteikuma formā norādītajām vēlmēm.

Pieteikšanās tirdzniecības misijai, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Liāna Sarma
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29750678
Fakss: +371 67039401
E-pasts: liana.sarma@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress