Home » Jaunumi, Latvija » Eksporta stratēģijas meistarklase “Leancamp” maziem un vidējiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumiem

Eksporta stratēģijas meistarklase “Leancamp” maziem un vidējiem informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumiem

biznessOrganizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar “TechHub Riga”
Eiropas Biznesa atbalsta tīkla projekta ietvaros

2014. gada 12. februārī
Koncertzālē “Palladium”
Adrese: Rīga, Marijas iela 21, ieeja no Pērses ielas

Meistarklases mērķis
Iepazīstināt mazos un vidējos informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēmumus ar Lean pieeju un citām ar IKT uzņēmuma attīstīšanu un uzņēmējdarbību saistītām tēmām. Tā būs iespēja uzzināt sev atbilstošāko metodi IKT uzņēmuma attīstīšanai no cilvēkiem, kuri tās pielieto praksē. Papildus tā būs iespēja enerģiski un praktiski pavadīt dienu kopā ar pārējiem semināra dalībniekiem un ekspertiem, gūstot vērtīgas atsauksmes un ieteikumus saviem šī brīža uzņēmējdarbības izaicinājumiem.

Dienas kārtība
Meistarklases sākumā ikvienam dalībniekam būs iespēja ierosināt tēmu vai vairākas tēmas, kas tam ir svarīgas saistībā ar sava IKT uzņēmuma attīstīšanu. Meistarklases vadītājs un eksperti šīs tēmas virzīs tālākai diskusijai un atbildēs uz jautājumiem. Kopā ar meistarklases vadītāju un ekspertiem tiks izveidotas vairākas mērķa grupas, kurās tiks veidotas atbilstošas programmas tālākai diskusijai par aktuālākajiem jautājumiem, problēmām un to risinājumiem. Svarīgākais meistarklases ieguvums būs praktiskas zināšanas un pieredzes apmaiņa dalībnieku un ekspertu starpā. Tu būsi pārsteigts par to, cik aizraujošas šādas diskusijas var būt.

Programma
09.00-09.30  Reģistrācija, kafija
09.30-10.00  Meistarklases vadītāja lekcija un diskusijas jautājumu aktualizēšana
10.00-11.30  Darbs diskusiju grupās
11.30-12.00  Noslēgums un rezultātu apkopojums

Darba valoda – angļu.

Meistarklases vadītājs
Robs Fitzpatriks (Rob Fitzpatrick, robfitz.com) ir biežs viesis Eiropas nozīmīgākajos un aizraujošākajos ar IKT nozari un iesācējuzņēmējdarbību saistītajos pasākumos, kā arī “Leancamp” (leancamp.co) meistarklases dibinātājs. Robs ir eksperts tādās jomās, kā IKT un iesācējuzņēmējdarbība, IKT uzņēmumu un iesācējuzņēmumu stratēģija, biznesa modeļi, sociālā uzņēmējdarbība un programmēšana (python, django, flash, javascript).

Pieteikšanās meistarklasei līdz 5. februārim ŠEIT.

Informējam, ka 12. februārī koncertzālē “Palladium” LIAA organizē arī semināru/ diskusiju “Vai ASV ir katra uzņēmēja sapnis un iespēju zeme” un “Mini Seedcamp Riga” pasākumu iesācējuzņēmumiem, kas kopā ar “Leancamp” norisināsies kā konferences “TechChill Baltics” saistītie pasākumi.

Kontaktinformācija:
Ginta Purmale, projektu vadītāja
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 29197390
Fakss: +371 67039401
E-pasts: ginta.purmale@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress