Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija, Pasākumi » A/S „Tukuma Piens” piedalās Krievijas un Austrumeiropas lielākajā pārtikas rūpniecības izstādē „Prodekspo – 2014”

A/S „Tukuma Piens” piedalās Krievijas un Austrumeiropas lielākajā pārtikas rūpniecības izstādē „Prodekspo – 2014”

piensNo 10. līdz 14.februārim Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiek Krievijā un Austrumeiropā lielākā pārtikas rūpniecības izstāde „Prodekspo – 2014”, kurā piedalās arī A/S „Tukuma Piens”, lai popularizētu „Baltias” EKO līnijas produktus.

Uzņēmuma saražoto iespējams apskatīt un nogaršot Latvijas piena produktu stendā. „Esam patiešām lepni, ka varam piedalīties tik milzīgā izstādē, kur vienkopus sapulcējušies pasaules vadošie uzņēmumi. „Baltais” EKO produktu līnija vēl arvien ir samērā jauna, tādēļ arī interesanta un aktuāla citu valstu pārstāvjiem un sadarbības partneriem,” norāda A/S „Tukuma Piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs, piebilstot, ka šāda līmeņa izstādes ir būtiskas kontaktu dibināšanai un eksporta palielināšanai.

„Prodekspo” notiek jau divdesmit gadus un tajā ir pārstāvētas 63 valstis, tostarp lielākā daļa Eiropas valstu, kā arī tādas eksotiskas valstis kā Argentīna, Čīle, Ķīna, Austrālija utt. Kopējais dalībnieku skaits pārsniedz 2300. Latvijai šajā izstādē ir trīs stendi – zivju un jūras produktu, piena produktu, kā arī jaukta tipa pārtikas produktu stends.

„Mēs „Baltais” EKO produktus eksportējam gan uz Lietuvu un Igauniju, gan arī uz Krieviju. Ņemot vērā arvien pieaugošos apjomus, varam teikt, ka bioloģiskās pārtikas popularitāte šajā tirgū kļūst arvien lielāka, tādēļ dalība izstādēs ir būtiska, lai ne tikai pārstāvētu savu valsti, bet arī veidotu ciešākus kontaktus ar sadarbības partneriem,” skaidro A.Artihovičs.

„Prodekspo – 2014” piedalās pasaules vadošie uzņēmumi, kuri ražo pārtikas, inovatīvos, bioloģiskos, kā arī funkcionālās pārtikas produktus. Izstādē iespējams iepazīties arī ar jaunumiem tirdzniecības un ēdināšanas pakalpojumu iekārtās un tehnoloģijās, kā arī iepakojumu novitātēs.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress