Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Frankfurt Book Fair 2014” Frankfurtē, Vācijā

Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Frankfurt Book Fair 2014” Frankfurtē, Vācijā

111Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociāciju un Latvijas Literatūras centru aicina Latvijas grāmatu izdevējdarbības un poligrāfijas uzņēmumus un nozares biedrības pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Frankfurt Book Fair”, kas norisināsies 2014. gada 8.-12. oktobrī Frankfurtē, Vācijā!

“Frankfurt Book Fair” ir viena no nozīmīgākajām grāmatu izdevējdarbības un poligrāfijas nozares izstādēm pasaulē. Izstādi ik gadu apmeklē ap 300 tūkstošiem cilvēku no vairāk kā 100 pasaules valstīm, ar stendu piedalās vairāk kā 7,4 tūkstoši uzņēmumu, bet izstādes aktivitātēm seko vairāk kā 10 tūkstoši žurnālistu. Izstādes ietvaros notiek arī daudzi tematiskie pasākumi, kas veltīti dažādām ar grāmatniecību saistītām tēmām.

Vairāk informācijas “Frankfurt Book Fair” mājas lapā www.buchmesse.de

Latvijas nacionālā stenda mērķis ir veicināt Latvijas grāmatniecības nozares atpazīstamību, kā arī jaunu kontaktu veidošanos, kas sekmētu Latvijas autoru, kā arī Latvijas drukas produktu (poligrāfijas pakalpojumu) eksportu pasaulē.

Latvijas nacionālā stenda dalībnieki tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Lai uzņēmums vai biedrība varētu piedalīties kopstendā, jāiegūst vismaz 8 punkti, atbilstoši iepriekš noteiktiem kritērijiem. Kritēriji pieejami šeit.

LIAA sedz izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

Nacionālā stenda koncepciju un dizainu izstrādās LIAA.

Dalībniekiem, iepriekš saskaņojot ar LIAA, nacionālajā stendā būs iespēja organizēt tikšanās, prezentācijas un citus pasākumus.

Izdevumi, ar ko jārēķinās, piedaloties izstādē:
  • Mārketinga materiālu maketēšanas, drukāšanas, transportēšanas un izplatīšanas izmaksas;
  • Dalībnieka profila izvietošanas izstādes materiālos (drukātajos un digitālajos) izmaksas;
  • Izstādes dalībnieku ceļa un uzturēšanās izmaksas.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās dalībai līdz 17. februārim uzņēmumiem ŠEIT, biedrībām ŠEIT.

Kontaktinformācija:
Alise Barvika, vecākā projektu vadītāja
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamentsLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 29285669
Fakss: +371 67039401
E-pasts: alise.barvika@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress