Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Maison&Objet 2014” Parīzē, Francijā

Latvijas nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Maison&Objet 2014” Parīzē, Francijā

logoLatvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas interjera dizina produktu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Maison&Objet”, kas norisināsies 2014. gada 5.-9. septembrī Parīzē, Francijā!

“Maison & Objet” ir viena no vadošajām un nozīmīgākajām interjera dizaina priekšmetu (dzīvesstila) izstādēm Eiropā, kur tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences un kur vienkopus tiekas ražotāji, dizaineri un tirgotāji. Izstādē ik gadu redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila, mēbeļu un interjera dizaina jomā.

2013. gadā šo izstādi apmeklēja gandrīz 85 tūkstoši profesionāļu – 46 tūkstoši apmeklētāju no Francijas un 39 tūkstoši apmeklētāju no ārvalstīm. Saskaņā ar izstādes organizatoru rīcībā esošo informāciju, gandrīz 70 % apmeklētāju bija lēmuma pieņēmēji, kas veic pasūtījumus un plāno iepirkumus – vairumtirgotāji, dizaina un arhitektūras salonu īpašnieki, dizaina profesionāļi, mazumtirgotāji, aģenti, dizaineri, arhitekti un citi, no kuriem 66 % bija pircēji – “concept stores”, mazumtirgotāji, lielveikali, iepirkumu centrāles, izplatītāji, dekorētāji, vairumtirgotāji, bet 34 % pasūtītāji – interjera dizaina arhitekti, arhitektu biroji, dizaineri, dizaina aģentūras, viesnīcas un restorāni.

Vairāk informācijas “Maison&Objet” mājas lapā www.maison-objet.com

Izstādē “Maison&Objet 2014” LIAA plānoto organizēt Latvijas nacionālo stendu izstādes 8. hallē “Now Design a Vivre”.

Uzņēmumi dalībai Latvijas nacionālajā stendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti ne vairāk kā 6 uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši iepriekš noteiktiem atlases kritērijiem. Atlases kritēriji pieejami šeit.

LIAA segs izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

Uzņēmumiem pašiem jāsedz mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izmaksas.

Komersanti savu darbinieku komandējuma izdevumus (aviobiļetes, viesnīcas, dienas nauda) var atgūt līdz 50 %, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Stendā varēs strādāt tikai viens uzņēmuma pārstāvis (apmeklēt izstādi var vairāki uzņēmuma pārstāvji).

Latvijas nacionālā stenda dalībnieku atlasi veiks LIAA.

Angļu vai franču valodas pārzināšana ir obligāta prasība nacionālā stenda dalībniekiem.

Nacionālā stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar apstiprinātajiem dalībniekiem.

Precīzas dalības izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms dalībnieku skaits. Par šo un citiem jautājumiem tiks rīkota sanāksme ar iesaistītajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Pieteikšanās dalībai līdz 20. februārim ŠEIT.

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece, vecākā projektu vadītāja
Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress