Home » Jaunumi, NVS » VID un Armēnijas nodokļu administrācija parakstīs vienošanos par savstarpējo administratīvo palīdzību un informācijas apmaiņu

VID un Armēnijas nodokļu administrācija parakstīs vienošanos par savstarpējo administratīvo palīdzību un informācijas apmaiņu

maxresdefault

Šī gada 24. un 25.septembrī, uzturoties darba vizītē Armēnijā, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone ar Armēnijas nodokļu administrāciju parakstīs kompetento iestāžu vienošanos par savstarpējo administratīvo palīdzību un informācijas apmaiņu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem, vēsta Valsts Ieņēmumu Dienests.

Minētā vienošanās palīdzēs nodrošināt efektīvu iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarēšanas un nomaksas no Latvijas rezidentu ārvalstīs gūtajiem ienākumiem uzraudzību un kontroli. Tajā ir iekļauti arī punkti par automātiskās informācijas apmaiņu, lai nodrošinātu, ka tiek saņemta informācija par Latvijas rezidentu gūtajiem ienākumiem šajās ārvalstīs un tiek aprēķināts un nomaksāts nodoklis par gūtajiem ienākumiem.

Darba vizītes laikā VID amatpersonas arī piedalīsies Eirāzijas ekonomikas komisijas Nodokļu politikas un administrēšanas konsultatīvas komitejas sēdē, pēc kuras tiksies ar vietējiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Uz darba vizīti Armēnijā ir devusies VID ģenerāldirektore I.Pētersone un Stratēģiskās vadības lietu un sabiedrisko attiecību pārvaldes direktore V.Rotberga.

Vienošanās par minētā dokumenta parakstīšanu tika panākta šī gada 11., 12.septembrī, kad VID apmeklēja Armēnijas nodokļu administrācijas pārstāvji.

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress