Home » Jaunumi, Latvija » Uzņēmumi izrāda pastiprinātu interesi, lai saņemtu “Quality Product of Latvia” novērtējumu

Uzņēmumi izrāda pastiprinātu interesi, lai saņemtu “Quality Product of Latvia” novērtējumu

eksis

Jau vairākas nedēļas eksportpadomē piesakās vietējie uzņēmumi, kas vēlas iesaistīties mārketinga aktivitātēs, kas veidotas ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un pieejamību ārvalstu tirgos.

Uzņēmumi iepazīstinās patērētājus ar savu produkciju, apstiprinot tās kvalitāti un izcelsmi. Galvenās aktivitātes plānotas ar mērķi veicināt vietējo uzņēmumu produkcijas atpazīstamību, kā arī informēt iedzīvotājus, ka, izvēloties Latvijas preci, ieguvējs ir ražotājs, patērētājs un Latvijas valsts kopumā.

Šobrīd Latvijas vietējiem uzņēmumiem, iespējams, vairāk nekā jebkad nepieciešams atbalsts. Lai Latvijā ražoto padarītu pamanāmāku arī pasaulē, eksportpadome ievieš preču zīmi “Quality Product of Latvia”, ar kuru marķētie produkti dod garantiju vietējai izcelsmei un kvalitātei.

Eksportpadomes projektu direktors Jānis Āboliņš norāda, ka uzņēmumi novērtējuši šo iniciatīvu un labprāt izvēlējušies līdzdarboties: “Līdz šim esam saņēmuši gan lielu, un Latvijā jau pazīstamu, gan mazāku uzņēmumu pieteikumus. Liels prieks par tiem uzņēmumiem, kuri izrāda savu iniciatīvu patērētāju informēšanā, un ir gatavi iesaistīties radošu aktivitāšu īstenošanā. Lielāko interesi izrādījuši pārtikas ražotāji, tomēr netrūkst arī citu nozaru uzņēmumi”.

Patērētājiem ne tikai Latvijā ir jābūt informētiem par to, kādas dažādas, kvalitatīvas, inovatīvas un vērtīgas preces un ērtus pakalpojumus piedāvā uzņēmumi mūsu valstī. Vietējo uzņēmumu attīstība ārvalstu tirgos ļauj Latvijā palikt nodokļiem, nodrošina darba vietas un ļauj cilvēkiem palikt dzīvot šajā valstī, tādēļ tie ir jāatbalsta.

Uzņēmumi, kas vēlas paplašināt sava produkta mārketinga aktivitātes un pieteikties QPL novērtējumam, aicināti sūtīt pieteikumu brīvā formā uz e-pastu: info[at]eksports.lv līdz š.g. 31. oktobrim.

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress