Home » Jaunumi, Latvija » “airBaltic”, nepieciešamības gadījumā, gatava atmaksāt lidostai parādu

“airBaltic”, nepieciešamības gadījumā, gatava atmaksāt lidostai parādu

4336971727_e9df63891b_z

Ja nacionālā aviokompānija “airBaltic” zaudēs tiesā starptautiskajai lidostai “Rīga”, tad lidsabiedrība ir gatava atmaksāt parādu un līdzekļu tam pietiks, tā šorīt intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” apliecināja “airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss.

Gauss gan nespēja nosaukt precīzu parāda summu, taču norādīja, ka aviokompānija apmaksā visus savus rēķinus, piebilstot, ka “airBaltic” peļņa šajā un iepriekšējā gadā ir bijusi pietiekami laba, lai līdzekļu budžetā pietiktu.

Runājot par lidsabiedrības un lidostas “Rīga” strīda iemesliem, Gauss atzīmē, ka vēlas no lidostas vienlīdzīgu attieksmi, norādot, kā nesaprot kāpēc zemo cenu aviosabiedrībai “Ryanair” maksājumi par lidostas pakalpojumiem ir daudz mazāki nekā “airBaltic”.

Uz jautājumu, vai tā ir taisnība, ka “airBaltic” parāds lidostai mērāms miljonos, Gauss apliecināja, ka pašlaik parāds ir mazāks par 23 miljoniem eiro.

Ja tiesa lems, ka “airBaltic” jāatmaksā parāds, tad lidsabiedrība ir gatava to darīt, norāda Gauss, cerot, ka šis skandāls neietekmēs lidostas un aviokompānijas līdz šim labās attiecības.

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress