Home » Jaunumi, Latvija » Latviešu AirDog vērienīgā izstādē sacenšas par labākā robota godu

Latviešu AirDog vērienīgā izstādē sacenšas par labākā robota godu

Latvijā izstrādātais bezpilota lidaparāts «AirDog» iekļuvis lielākajā pasaules elektronikas izstādes CES  finālā, sacenšoties par labākā robota nomināciju.

timthumb (1)

Izstādē, kas norisināsies Lasvegasā,  tiek izrādīti vairāki desmiti bezpilota lidaparāti, tai skaitā Latvijas uzņēmuma SIA “Helico Aerospace Industries” izstrādātais bezpilota lidaparāts “AirDog”, kas autonomi seko sportistam un filmē to ar GoPro sporta kameru.

Papildus šim notikumam, iespējams piedalīties “tautas balsojumā” un ļaut Latvijas produktam uzvarēt nominācijā “People’s Choice”.

“Neliela komanda no mazas valsts ar lielu sapni un ārkārtīgu neatlaidību. Tie esam mēs – AirDog komanda. Šobrīd lielākajā pasaules elektronikas izstādē Lasvegasā esam tikuši līdz labākā robota vai “drona” produkta nominācijai “The Best of CES 2015″ (pagaidām tikai nominācijai) un nu mums ir iespēja iegūt “People’s Choice” balvu, bet tam ir nepieciešams masīvs atbalsts. Palīdzi mums ar savu balsojumu nest Latvijas vārdu pasaulē!”, balsot aicina «Helico Aerospace Industries» dibinātājs un viens no projekta autoriem Edgars Rozentāls.

Balsošana iespējama līdz 9. janvāra 2:00 naktī. Nobalsot par “AirDog” iespējams nobalsot šeit!

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress