Home » Jaunumi, Latvija » Alkoholisko dzērienu importētāja «Eirovīns» apgrozījums pērn aug par 25,2%

Alkoholisko dzērienu importētāja «Eirovīns» apgrozījums pērn aug par 25,2%

Vīnu un citu alkoholisko dzērienu importētājs «Eirovīns» pagājušajā gadā strādāja ar 8,663 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 25,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 17% un bija 120,7 tūkstoši eiro, liecina «Lursoft» datubāzē iesniegtais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka viens no būtiskākajiem faktoriem, kas negatīvi ietekmēja uzņēmuma finanšu rādītājus aizvadītajā gadā, ir pircēju pirktspējas samazināšanās Latvijas ekonomiskā stāvokļa pasliktināšanās un akcīzes nodokļa likmes palielināšanās dēļ. Taču neraugoties uz to uzņēmums panāca apgrozījuma pieaugumu. Tajā pašā laikā uzņēmuma vadība turpina īstenot stingru politiku, lai samazinātu uzņēmuma izdevumus un palielinātu ieņēmumus, kas ļāva 2015.gadu noslēgt ar labu finanšu rezultātu.

«Eirovīns» vadība arī norāda, ka uzņēmuma finansiālais stāvoklis ir stabils, jo visu darbības gadu laikā uzņēmums ir plānveidīgi attīstījies un uzkrājis pietiekamu pašu kapitāla līmeni. 2015.gada laikā uzņēmums turpināja savu attīstību, tostarp aktīvi meklēja jaunus produktu piegādātājus, palielināja klientu loku, aktīvi virzīja produktus, kā arī apmācīja personālu.

2016.gadā «Eirovīns» vadība, neraugoties uz vispārēju ekonomiskā stāvokļa pasliktināšanos Latvijā, plāno attīstīt kompāniju un noslēgt gadu ar peļņu. Kompānijas pamata mērķis un uzdevums ir palielināt komercdarbības efektivitāti.

«Eirovīns» 2014.gadā strādāja ar 6,918 miljonu eiro apgrozījumu un 145,5 tūkstošu eiro peļņu.

Kompānija reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 21,3 tūkstoši eiro. Uzņēmums pieder divām Latvijas privātpersonām – Innai Budo (50,33%) un Oļegam Budo (49,7%). «Eirovīna» darbības pamatvirziens ir alkoholisko dzērienu imports un tā realizācija Latvijā.

Foto: Publicitātes
Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress