Home » Jaunumi, Latvija » SIA “Milda KM” piedāva jaunu produktu – biešu sulu, kas atgriež spēkus un uzlabo veselību

SIA “Milda KM” piedāva jaunu produktu – biešu sulu, kas atgriež spēkus un uzlabo veselību

Rudens ir jaunās ražas laiks, kad saglabāt krājumus ziemai un savā ēdienkartē iekļaut sezonas dārzeņus, ar kuriem uzņemt veselīgu devu vitamīnu un stiprināt imūnsistēmu. Rudenī pieejama virkne vērtīgu augļu un dārzeņu, kas nāk par labu cilvēka organismam, tomēr jau kopš seniem laikiem par vienu no veselīgākajām rudens veltēm tiek uzskatītas bietes. Tās vērtīgās īpašības komentārus neprasa – vairāki zinātniski pētījumi ir pierādījuši to, ka bietes satur vielas, kam ir labvēlīga ietekme uz veselību. Sarkano biešu sulai un bietēm ir pretvēža iedarbība, tāpat eksperimenti liecina, ka biešu sula var pazemināt asinsspiedienu un palielina fizisko izturību. Biešu sula ir lielisks veids, kā paaugstināt darba spējas un uzlabot pašsajūtu. Tagad biešu sulu kā jaunu produktu tirgū piedāvā arī SIA “Milda KM”.

Kā uzsver SIA “Milda KM” tirgvedības vadītāja Elīna Cape, biešu sula ir ļoti augstvērtīgs produkts ikviena cilvēka ēdienkartē. Bietes pēdējo gadu laikā kļuvušas par īstu superproduktu, jo to vērtīgās īpašības ir tās, ko bieži izceļ veselīgā uztura piekritēji un speciālisti. “Bietes ir vērtīgs ogļhidrāts, kas nodrošina organismu ar enerģiju un stabilizē vielmaiņu. Bietēs esošie vitamīni sekmē sarkano asinsķermenīšu veidošanos, stiprina imunitāti un nostiprina asinsvadu sieniņas. Tāpat bietes satur betaīnu, kas stimulē aknu šūnas un aizsargā aknas. Ja aknas darbojas normāli, efektīvi tiek sašķelti tauki, zaudēta ķermeņa masa, novēršot nogurumu un sliktu dūšu. Kā pierādījuši speciālisti, biešu vērtīgās īpašības saglabājās arī to sulā, turklāt sulai piemīt vispārēji spēcinoša un vielmaiņu uzlabojoša iedarbība. Pateicoties tās specifiskajai garšai, tā ir iecienīts produkts gan bērnu, gan pieaugušo vidū,” norāda E.Cape.

Tagad arī SIA “Milda KM” piedāvā ikvienam nobaudīt jauno produktu – biešu sulu, kas iegūta no Latvijā audzētam un tvaicētām bietēm. Galda biešu pārstrādē un tvaicēšanā netiek izmantoti konservanti vai citas piedevas, kas ikvienam palīdzēs izbaudīt biešu īsto garšu. Biešu sula ne tikai stiprina organisma ar nepieciešamajiem vitamīniem un uzturvielām, bet arī attīra organisma no toksīniem, kas nākot aukstākam laikam ir ļoti būtiski, jo mēs taču ikviens vēlamies rudeni pavadīt veselīgās noskaņās.

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress