Home » Eiropa, Jaunumi, Latvija » “Amber Beverage Group” kļūst par Lielbritānijas dzērienu izplatītāja līdzīpašnieku

“Amber Beverage Group” kļūst par Lielbritānijas dzērienu izplatītāja līdzīpašnieku

Baltijā lielākais alkohola ražotājs un izplatītājs “Amber Beverage Group”, kas ir daļa no starptautiskā koncerna “SPI Group”, ir veicis stratēģisku investīciju Lielbritānijā un nopircis būtisku Lielbritānijas vīna un spirtoto dzērienu izplatītāja “Cellar Trends” akciju daļu, kļūstot par šī uzņēmuma līdzīpašnieku.

Puses informē, ka “Cellar Trends” vadība un menedžments paliks nemainīgs – uzņēmumu joprojām vadīs tā lielākie akcionāri – īpašnieku Vatsa un Mēriota ģimenes.

“Amber Beverage Group” šo soli vērtē kā stratēģisku ieguldījumu uzņēmuma attīstībā ar mērķi augt starptautiskos tirgos. “”Cellar Trends” ir pieredzējis dzērienu izplatītājs, kurš daudzu gadu garumā sekmīgi attīstījis Lielbritānijas tirgū daudzus šobrīd pazīstamus zīmolus. Apvienojot mūsu kompetences un pieredzi, mēs plānojam iepazīstināt Lielbritānijas patērētājus ar saviem zīmoliem un nostiprināt savu klātbūtni vienā no lielākajiem Eiropas tirgiem,” pauž Sīmurs Ferreira (Seymour Ferreira), “Amber Beverage Group” valdes priekšsēdētājs.

Cellar Trends izpilddirektori Martins Vatss un Deivids Mēriots ir gandarīti par šo sadarbību un pozitīvi raugās uz iespējām, ko tā pavērs kompānijas tālākajai attīstībai.

“”Cellar Trends” 18 gadu laikā demonstrē iespaidīgus panākumus zīmolu attīstībā. Šī sadarbība ar “Amber Beverage Group” dos mums iespēju strādāt ar jaunām produktu kategorijām un stiprinās mūsu jau esošo dzērienu portfeli, kā arī nāks par labu gan esošajiem, gan jaunajiem zīmolu īpašniekiem. Mūsu un “Amber Beverage Group” komandas filozofija saskan – tā ir cieša sadarbība ar zīmolu īpašniekiem, lai attīstītu tos Lielbritānijā un kopā gūtu jaunus panākumus,” uzsver “Cellar Trends” izpilddirektors Martins Vatss.

„Amber Beverage Group” uzņēmumi ražo, pilda, eksportē, izplata vairumtirdzniecībā un pārdod plašu alkoholisko dzērienu klāstu, ko veido gandrīz 500 zīmoli.

“Cellar Trends” ir Apvienotās Karalistes vadošais neatkarīgais alkohola zīmolu izplatītājs ar iespaidīgu portfolio, kas ietver plašu vadošo vīna zīmolu, alus, stipro alkoholisko dzērienu un citu saistīto produktu klāstu.

Foto: JouWatch/ https://www.flickr.com/photos/95213174@N08/ https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress