Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi » Birojs “Latvijas Produkts” atklāj rudens kampaņu, aicinot uzņēmējus popularizēt vietējās preces un pakalpojumus

Birojs “Latvijas Produkts” atklāj rudens kampaņu, aicinot uzņēmējus popularizēt vietējās preces un pakalpojumus

Klāt ir rudens ražas laiks, kad gan veikalos, gan tirgū pieejams plašs vietējo ražotāju produkcijas klāsts, tai skaitā dārzeņi, augļi, meža veltes un medus. Atgādinot, cik svarīgi ir patērēt vietējos produktus, tādējādi novērtējot pašmāju ražotāju veikumu un paveikto darbu, birojs “Latvijas Produkts” aicina vietējos uzņēmumus, š.g. rudenī (oktobris – novembris), kā ik gadu – atzīmējot 18. novembra Latvijas Republikas proklamēšanas dienu, iesaistīties divu mēnešu apjomīgās mārketinga aktivitātēs, kas veidotas ar mērķi izcelt un popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, to kvalitāti un pieejamību.

Kā norāda biroja “Latvijas produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga, pircējam nonākot izvēles priekšā, vai pirkt pašmāju vai ārzemju ražotāju produktus, ir ļoti svarīgi pārliecināties, ka viņš dod priekšroku kvalitatīvam produktam. “Cilvēki arvien vairāk dod priekšroku kvalitatīvam produktam, novērtējot tā izcelsmi un ražošanas specifiku. Prieks redzēt, ka latvieši novērtē vietējo ražotāju preces, taču prakse rāda, ka bieži trūkst informācijas par plašo piedāvājumu klāstu. Mūsu mērķis ar kampaņas palīdzību ir popularizēt vietējās preces un pakalpojumus, pastāstīt sabiedrībai vairāk par to pieejamību un ražošanas specifiku, uzsverot produktu vērtīgās īpašības un to, kas padara to par īstenu Latvijas produktu,” norāda I.Rozenberga.

Mārketinga aktivitātēs īpaša uzmanība tiks veltīta vietējo produktu popularizēšanai. “Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt informētiem par to, kādas dažādas, kvalitatīvas, inovatīvas un vērtīgas preces un ērtus pakalpojumus piedāvā uzņēmumi mūsu valstī. Nereti, to nezinot, priekšroka tiek dota ārvalstu produktiem, lai arī sabiedrībā ir vēlēšanās atbalstīt vietējos ražotājus,” uzsver I.Rozenberga.

Kampaņas ietvaros plānots nodrošināt pastiprinātu publicitāti un reklāmas medijos, kā arī organizēt pasākumus, akcijas, kuru laikā sabiedrība tiktu iepazīstināta ar Latvijas produktu klāstu. Aktivitātes iespējams variēt pēc dalības uzņēmumu vēlmēm un iespējām.

Birojs “Latvijas Produkts” vēlas apzināt vietējos preču ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, kuri vēlētos saņemt līdzfinansētu iespēju iesaistīties mārketinga aktivitātēs, pastāstīt par sevi tieši no šī – Latvijas Produkta pozicionējuma, izceļot sava produkta labās īpašības. Pašlaik kampaņai jau pieteikušies vairāki desmiti Latvijas ražotāji, tai skaitā, “Milda”/”Gardi gan”, “Grindex” ar uztura bagātinātāju “Herbastress”, kas ir nomierinošs un tonizējošs līdzeklis ar augu ekstraktiem, kā arī daudzi citi ražotāji.

Biroja “Latvijas produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga aicina uzņēmumus nebūt vienaldzīgiem un iesaistīties sabiedrības labklājības nodrošināšanā, izmantojot iespēju popularizēt savus produktus un pakalpojumus.

Uzņēmumi, kas vēlas paplašināt savu produktu mārketinga aktivitātes, kā arī uzzināt vairāk par plānoto informatīvo kampaņu, aicināti sūtīt pieteikumu birojam “Latvijas Produkts”.

Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress