Home » Jaunumi, Krievija, Latvija, Pasākumi » Rīgas brīvostas pārvalde piedalās starptautiskajā izstādē “Transrussia 2017” Maskavā

Rīgas brīvostas pārvalde piedalās starptautiskajā izstādē “Transrussia 2017” Maskavā

No 18. līdz 20. aprīlim Rīgas brīvostas pārvalde (RBP) kopā ar ostas uzņēmumiem piedalījās starptautiskajā transporta un loģistikas izstādē “Transrussia 2016” Maskavā. Ikgadējā izstāde “Transrussia” ir lielākā transporta un loģistikas nozares izstāde Krievijā, kā arī viens no lielākajiem nozares forumiem visā Eirāzijas telpā. Rīgas brīvostu izstādē pārstāvēja RBP un ostas uzņēmumi – Rīgas Tirdzniecības osta, SIA “Rīgas Universālais Termināls”, SIA “Jaunzeltiņi”, SIA “KS Terminal”, SIA “Systems terminal”, SIA “Jaunmīlgrāvja ostas kompānija”, SIA “Vega Stividors” un SIA “Frigo Baltic”. Jau ceturto gadu RBP organizēja apvienoto Rīgas ostas stendu izstādē, tādējādi veicinot Rīgas ostas atpazīstamību un radot ostas uzņēmējiem ērtu un pievilcīgu vidi darbam izstādē.

Rīgas brīvostas ikgadēja dalība nozīmīgākajā Eirāzijas transporta nozares pasākumā “Transrusia” ir likumsakarīga, jo Rīgas osta vienmēr ir pozicionējusi sevi kā Austrumu – Rietumu kravu pārvadāšanas koridora būtisku sastāvdaļu, kuras ģeogrāfiskais novietojums un vēsturiski iegūtā pieredze rada īpašu kompetenci kravu pārvadājumos starp Krieviju un ES valstīm.

Rīgas brīvostas Mārketinga direktors Edgars Sūna: “RBP mērķis dalībai izstādē ir uzturēt pozitīvu Rīgas brīvostas tēlu, apliecinot esošajiem un potenciālajiem partneriem ostas ieinteresētību arī turpmāk būt stabilam partnerim tranzītkravu pārvadājumos. Šogad kopā ar ostas uzņēmumiem īpaši uzsvērām, ka Rīgas ostā piedāvāto pakalpojumu kvalitāte ir nemainīgi augsta un attieksme pret ikvienu klientu – nevainojama. Tieši tas, neskatoties uz ģeopolitiskajiem apstākļiem, ir ļāvis Rīgas ostai saglabāt klientus un veiksmīgi konkurēt Baltijas jūras ostu vidū.”

RBP pārstāvji piedalījās arī konferencē “Transrussia 2017”, kuras plenārsesijā uzstājās Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš un prezentēja informāciju par Latvijas tranzīta koridoru un tā priekšrocībām. Savā uzrunā arī viņš akcentēja Latvijas ostu pakalpojumu kvalitāti norādot, ka “Āzijas valstis izrāda īpašu interesi par mūsu multimodalājām un labi attīstītajām ostām, kas aktīvi strādā ne tikai, lai audzētu pārvadājumu apjomus, bet arī, lai paaugstinātu piegādes termiņu efektivitāti.”

Portāls NRA.lv
Foto: Jevgēnijs Šlihto / https://www.flickr.com/photos/101181388@N07/ https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/
Atslēgas vārdi:

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress