Home » Āzija » Pirmo reizi Latvijas uzņēmēji piedalās dizaina izstādē Japānā

Pirmo reizi Latvijas uzņēmēji piedalās dizaina izstādē Japānā

Pirmo reizi Latvijas interjera un dzīvesstila produkti būs pārstāvēti vienā no vadošajām un nozīmīgākajām interjera dizaina priekšmetu izstādēm Āzijas valstīs „Interior Lifestyle Tokyo 2011”. Izstāde sāksies 1.jūnijā un Latvijas nacionālajā stendā piedalīsies 9 uzņēmumi.

„Interior Lifestyle Tokyo – 2011” tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences. Izstādē vienkopus tiekas ražotāji, dizaineri un tirgotāji. Tajā ik gadus redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila un interjera dizaina jomā. Kopējais izstādes dalībnieku skaits 2010.gadā bija 619 dalībnieku no 30 pasaules valstīm.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā nacionālajā stendā izstdādē piedalās uzņēmumi: A. DEW, Anno Domini, Dizaina Elementi, Foldlife, Mājas Deko, Munio Candela, Orgamint, Purpurs, 3 Wind Knots. Izstādes laikā LIAA nodrošina savas pārstāvniecības Japānā darbinieku klātbūtni uz visu izstādes laiku, kā arī sniedz pakalpojumus uzņēmumiem potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanai.

Starptautiskajā interjera dizaina izstāde „Interior Lifestyle Tokyo – 2011” norisināsies no 1. līdz 3.jūnijam Tokijā, Japānā.  Latvijas nacionālais stends šajā izstādē tiks organizēts arī 2012. un 2013. gadā, nodrošinot Latvijas ražotājiem iespēju izveidot jaunus kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem Japānā un citās Āzijas valstīs.

Dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress