Home » Jaunumi, Latvija » 9 uzņēmumi saņems konsultāciju atbalstu uzņēmuma attīstībai

9 uzņēmumi saņems konsultāciju atbalstu uzņēmuma attīstībai

Ir noslēdzies projekta JOSEFIN (Joint SME Finance for Innovation) konkurss konsultāciju pakalpojumu sniegšanai inovācijas projektu īstenotājiem Latvijā. Atbilstoši konkursa rezultātiem, uzņēmumiem tiks nodrošinātas ekspertu konsultācijas, stiprinot uzņēmumu kapacitāti kapitāla piesaistei, kā arī sniegtas konsultācijas par konkrēto projektu attīstību.

Atbalstu saņems 9 uzņēmumi:

  • SIA „DME” par projektu „Pašregulējošs, tiešās piedziņas vēja ģeneratots” konsultācijas par biznesa plāna izstrādi finansējuma piesaistei, piemērotākā ārējā finansējuma veida/avota izvēli un tā piesaisti, marketinga jautājumiem, kas atuāli projekta īstenošanai.
  • SIA “Data Pro Grupa” par projektu “E – apmācības portāla izstrāde un ieviešana Krievijas tirgū” konsultācijas par biznesa plāna izstrādi, inovācijas projekta finanšu analīzi un aprēķinu sagatavošanu riska kapitāla piesaistei, konkurentu analīzi un produkta vai pakalpojuma mērķauditorijas analīzi, marketinga programmas izstrādi un marketinga stratēģiju.
  • SIA “LATEUS” par projektu “Biodegvielas ražotne “Skruzāni”” konsultācijas par biznesa plāna izstrādi, intelektuālā īpašuma aizsardzību, projekta finanšu jautājumiem.
  • SIA “Armpro” par projektu “Armpro”  (tehnoloģija rūsas pārveidošanai, kas paredzēta dažāda veida metālu virsmu aizsardzībai pret koroziju) konsultācijas par intelektuālā īpašuma aizsardzības jautājumiem, biznesa plāna izstrādi, finanšu jautājumiem un marketinga programmu.
  • SIA “Vilford” par projektu “Skatītāja piekļuves punkts prezentācijai” (tā ietvaros paredzēts attīstīt iekārtu, kas palīdzēs semināru, prezentāciju, konferenču un citu pasākumu, kur informācija tiek attēlota uz ekrāna lielai auditorijai, apmeklētājiem ērtā veidā redzēt attēlojamo informāciju uz savas mobilās iekārtas (mobilais telefons, planšetdators, portatīvais dators), neuztraucoties par ekrāna attālumu vai to, ka skatu aizsedz cits skatītājs) konsultācijas par projekta piedāvājuma sagatavošanu investoriem, biznesa plāna izstrādi, projekta finanšu plāna izstrādi, intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību, potenciālo konkurentu analīzi.
  • SIA “Hairostraight” par projektu “Hairostraight” (tehnoloģija matu taisnošanai mājas apstākļos) konsultācijas par marketinga stratēģijas izstrādi investora piesaistei, inovācijas projekta prezentācijas izstrādi, inovācijas projekta finanšu analīzi.
  • SIA “Libow” par projektu “Pulveru pārstrādes tehnoloģija” konsultācijas par tirgus izpēti, lai noskaidrotu produkta mērķa nozares un par patentmeklējumiem, lai noskaidrotu, kādi patenti jau eksistē.
  • SIA “Aviation Engineering Group” par projektu “Digitālais Vispārējās Aviācijas Serviss” konsultācijas par intelektuālā īpašuma un patērētāju tiesību aizsardzību, marketinga jautājumiem un komerciālās stratēģijas definēšanu.
  • SIA “ArtDuce books” par projektu “Dzīvās grāmatas” konsultācijas par intelektuālā īpašuma aizsardzību, finanšu piedāvājuma izstrādi bankas kredīta saņemšanai vai riska kapitāla piesaistei, marketinga pasākumiem produkta virzībai.

JOSEFIN ir Baltijas jūras reģiona transnacionālās sadarbības programmas 2007-2013 projekts, kuru Latvijā īsteno Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Projekta mērķis ir Baltijas jūras reģionā uzlabot tehnoloģiski orientētu mazo un vidējo uzņēmumu pieeju inovācijas aktivitāšu finansējumam, lai veicinātu šo uzņēmumu darbības internacionalizāciju, kā arī stiprinātu to konkurētspēju un izaugsmes iespējas. Informācija par projektu LIAA mājas lapā internetā www.liaa.gov.lv / starptautiskie projekti / josefin.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress