Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālā stendā izstādes “Natural and Organic Products Europe” ietvaros

Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālā stendā izstādes “Natural and Organic Products Europe” ietvaros

 

Dabīgo produktu izstāde Lielbritānijā
„Natural and Organic Products Europe”
Londonā, Lielbritānijā
2012. gada 1.-2.aprīlī

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas uzņēmumus piedalīties profesionālā dabīgo produktu, t.sk.pārtikas, kosmētikas un citu produktu izstādē Natural and Organic Products Europe (www.naturalproducts.co.uk) izstādē, kas ir viena no lielākajām nozares izstādēm Eiropā.

Šī izstāde jau 16 gadus ir viens no visefektīvākajiem veidiem kā ieiet Lielbritānijas dabīgo produktu tirgū. Šobrīd Lielbritānijas dabīgo produktu tirgus apjoms sasniedz 2 miljardus EUR un tas ir viens no lielākajiem tirgiem pasaulē. Tāpat statistika uzrāda, ka ap 60% dabīgo produktu tiek importēti Lielbritānijā, kas rada iespējas ārvalstu kompānijām ienākt Lielbritānijas tirgū.

2011.gada izstāde piesaistīja 600 izstādes dalībniekus un 8000 apmeklētājus no visas Eiropas un arī ārpus tās. Tāpat 6 Latvijas kompānijas ar panākumiem jau piedalījās 2011.gada izstādē.

LIAA arī 2012.gadam šobrīd jau ir rezervējusi stendu izstādes centrālajā daļā. Dalība šai tirdzniecības misijā tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta “Nozaru nacionālie stendi starptaustiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konkurētspējas” ietvaros. Vairāk informācijas šeit

Pieteikšanās dalībai nacionālā stendā var līdz 2011. gada 15. oktobrim aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit

Lai sīkāk iepazītos ar iespējām Lielbritānijas dabīgo produktu tirgū, aicinām Jūs arī piedalīties nozares seminārā, kas notiks LIAA telpās Rīgā 2011. gada 30.septembrī. Vairāk informācijas par semināru šeit.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress