Home » Āzija, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Ar vēstniecības atbalstu Ķīnā notiek vērienīga Latvijas pārtikas ražotāju izstāde

Ar vēstniecības atbalstu Ķīnā notiek vērienīga Latvijas pārtikas ražotāju izstāde

No 17. līdz 19.novembrim Pekinā, galvaspilsētas finanšu rajonā, Ķīnas Pasaules tirdzniecības centrā notiek viena no nozīmīgākajām pārtikas nozares izstādēm „Ķīnas Starptautiskā pārtikas produktu izstāde 2011”. Ar Latvijas vēstniecības Ķīnas Tautas Republikā atbalstu šajā izstādē pirmo reizi ir pārstāvēts tik ap 100 pārtikas preču plašs pārtikas preču paraugu klāsts no Latvijas. Tos ražo uzņēmumi „Latvijas Balzams”, „Jaunalko”, „NP Foods”, „Pure Chocolate”, „Vinnis”, „Gamma A”. Pēc vēstniecības ielūguma, Latvijas pārtikas produktu stendu apmeklēja arī Ķīnas oficiālo institūciju un biznesa pārstāvji.

Dalība šajā izstādē ir pirmais solis vēstniecības pasākumu cikla „Latvijas pārtikas dienas Ķīnā” īstenošanā. No 25. līdz 27.novembrim ir paredzēta dalība pārtikas produktu izstādē Šaosiņas pilsētā, netālu no Šanhajas, savukārt nākamo mēnešu laikā plānota dalība vēl vairākās izstādēs dažādās Ķīnas provincēs un pilsētās. Papildus izstādēm ir plānots organizēt vairākas tikšanās ar Ķīnas pārtikas produktu izplatītājiem, importa un eksporta uzņēmumiem un biznesa asociāciju pārstāvjiem, lai iepazīstinātu viņus ar Latvijas pārtikas produkcijas piedāvājumu.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress