Home » Jaunumi, Latvija » Notiks ekonomikas ekspertu un uzņēmēju diskusija ar ekonomikas ministru Danielu Pavļutu

Notiks ekonomikas ekspertu un uzņēmēju diskusija ar ekonomikas ministru Danielu Pavļutu

Ceturtdien, 3.novembrī plkst. 16.00, ¼ Satori telpā Berga bazarā notiks ekonomikas ekspertu un uzņēmēju diskusija ar jauno ekonomikas ministru Danielu Pavļutu. Paredzēts apspriest ekonomikas ministra darbības plānus, īpašu uzmanību pievēršot diviem jautājumiem – kā panākt uz izaugsmi vērstu ekonomisko modeli un kā īsā un vidējā termiņā samazināt bezdarbu. Diskusijas rīkošana sakrīt ar vienu no jaunā ministra nosauktajām prioritātēm – stiprināt dialogu ar ekonomikas jautājumos kompetentiem ekspertiem un uzņēmējiem.

Diskusijā piedalīsies ekonomikas eksperti Ģirts Rungainis, Uldis Osis, Mihails Hazans, Vjačeslavs Dombrovskis un citi, kā arī uzņēmēji – SAF tehnika valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs, PharmIdea valdes priekšsēdētājs Vitālijs Skrīvelis un citi.

Diskusijas sākumā ekonomikas ministrs D.Pavļuts sniegs savu redzējumu par minētajiem jautājumiem kontekstā ar valdības deklarāciju un Ekonomikas ministrijas darbību tuvākajā laikā. Tiks aplūkota gan jaunas industriālās politikas izveide, gan iecere samazināt darbaspēka nodokļus un piemērot nodokļu atlaides uzņēmumiem, kas pieņem darbā bezdarbniekus.

Pēc ministra ievada paredzēta diskusija ar klātesošajiem ekspertiem un uzņēmējiem, lai noskaidrotu viņu viedokļus un priekšlikumus. Paredzams, ka diskusija tiks tiešraidē pārraidīta internetā www.satori.lv mājaslapā.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress