Home » Eiropa, Jaunumi » Vēstniecība Čehijā prezentē Latvijas pārtikas produktus ikgadējā Ziemassvētku labdarības gadatirgū Prāgā

Vēstniecība Čehijā prezentē Latvijas pārtikas produktus ikgadējā Ziemassvētku labdarības gadatirgū Prāgā

13.novembrī Prāgā, viesnīcā Hilton Prague, notika ikgadējais Diplomātu dzīvesbiedru asociācijas rīkotais Ziemassvētku labdarības gadatirgus. Gadatirgū piedalījās 50 Čehijā rezidējošo ārvalstu vēstniecību pārstāvji, tai skaitā Latvija.

Pasākuma patronese ir Čehijas Valsts prezidenta dzīvesbiedre Līvija Klausova.

Latvijas stendā tika pārstāvēti Latvijas pārtikas ražotāji un piedāvāts Melnais balzams, Laimas šokolādes, beķerejas „Flora” cepumi un piparkūkas, kā arī dzirkstošais dzēriens „Mežezers” un SIA „Kronis” dzērvenes pūdercukurā.

Ikgadējais gadatirgus ir plaši apmeklēts un populārs Prāgas iedzīvotāju vidū un šogad to apmeklēja vairāk nekā 14 000 cilvēki. Visi ienākumi tiks ziedoti dažādām labdarības organizācijām un iestādēm Čehijā, tai skaitā bērnu namiem un slimnīcām.

Vēstniecība izmanto iespējas, ko sniedz gadatirgus, lai reklamētu Latvijas produktus Čehijas plašsaziņas līdzekļos. Šī gada 5. novembrī Prima TV tika prezentēta Latvijas dalība gadatirgū. Tāpat gadatirgus dienā vēstniecības pārstāvji sniedza interviju radio Český rozhlas par Latvijas stendā esošajiem produktiem.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress