Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Aicinām Latvijas uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā būvniecības un būvmateriālu ražotāju izstādē „Nordbygg – 2012”

Aicinām Latvijas uzņēmumus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā būvniecības un būvmateriālu ražotāju izstādē „Nordbygg – 2012”

Aicinām Latvijas uzņēmumus pieteikties dalībai
nacionālajā stendā starptautiskajā būvniecības un būvmateriālu ražotāju izstādē
„Nordbygg – 2012”
Stokholma, Zviedrija
2012.gada 20.-23.marts

Izstāde „Nordbygg – 2012” ir lielākā Zviedrijas būvniecības un būvmateriālu ražotāju izstāde, kura norisinās reizi divos gados un kopumā tā tiek uzskatīta par svarīgāko nozares izstādi visā Skandināvijā. 2010.gadā kopējā izstādes platība sasniedza 75000 m2 un šo izstādi kopumā apmeklēja 59322 apmeklētāji no 44 valstīm. Dalībnieku statusā 2010.gadā izstādē piedalījās vairāk nekā 850 būvniecības kompānijas un būvmateriālu ražotāj kompānijas no 18 valstīm.

Tradicionāli Izstādē pārsvarā tiek pārstāvētas sekojošas produktu grupas:
Celtniecības materiāli, celtnieku profesionālais aprīkojums un piederumi, virtuves iekārtas, apkures iekārtas, ventilācijas un santehnikas iekārtas, krāsas un lakas, elektriskās iekārtas un apgaismes ķermeņi, celtniecības stikls, rokas un mehāniskie instrumenti, dzīvojamās mājas un to risinājumi, kā arī citi produkti un pakalpojumi celtniecības nozarē.

Šogad Latvijas ekspozīcijas stends tiks finansēts no programmas „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” (LR MK 2010. gada 21. septembra noteikumi Nr. 887).

Uzņēmumiem pašiem jāapmaksā mārketinga, eksponātu transporta, kā arī savu darbinieku komandējuma izdevumi.

Papildus augstāk minētajam valsts atbalsta finansējumam uzņēmumi savu komandējuma izdevumu segšanai braucienam uz izstādi var izmanto LIAA administrētās Struktūrfondu programmas „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” atbalsta finansējumu. Vairāk informācijas šeit

Lai pieteiktu savu dalību nacionālajā stendā, lūdzam līdz 2012. gada 18. janvārim aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu  šeit

Nacionālajā stendā ir paredzēta dalība ne vairāk kā 6 uzņēmumiem. Ja dalībai nacionālajā stendā izstādē „Nordbygg – 2012” pieteiksies vairāk pretendentu, kā paredzēts, dalībnieki tiks atlasīti pēc atbilstības dotajai izstādei, balstoties uz sekojošiem kritērijiem.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress