Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “World of Private Label”

Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “World of Private Label”

Aicinām uzņēmumus pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē
“World of Private Label”
Amsterdama, Nīderlande
2012. gada 22.-23.maijs
Izstādi organizē Privāto preču zīmju ražotāju asociācija (Private Label Manufacturers Association – PLMA). PLMA izstādes jau organizē kopš 1980.gada, kad pirmā šāda veida izstāde notika ASV. PMLA apvieno vairāk kā 3000 biedru no visas pasaules – ražotājus un mazumtirgotājus.

Ik gadu izstāde Amsterdamā pulcē vairāk kā 70 iepircēju no visas pasaules, kas tiekas ar ražotājiem un attīsta privāto preču zīmju biznesu.

PLMA 2012-Exhibitor Brochure

Šogad pirmo gadu LIAA izstādē World of Private Label organizēs Latvijas nacionālo stendu, piedāvājot iespēju plašākam pārtikas produktu  pārstrādes uzņēmumu lokam piedalīties izstādē.

LIAA no valsts budžeta finansē stenda laukuma (50m2 uz 6 stenda dalībniekiem), kā arī stenda konstrukcijas izgatavošanu un uzstādīšanu, saskaņā ar 21.09.2010.gada MK noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit

Stenda dalībnieki no saviem līdzekļiem sedz:

  • ceļa un uzturēšanās izmaksas (iespējams saņemt ES SF līdzfinansējumu līdz 50% no attiecināmajām izmaksām saskaņā ar programmas „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” nosacījumiem, vairāk informācijas šeit)
  • produktu u.c. eksponātu transportēšanas izmaksas;
  • mārketinga izmaksas;
  • PLMA biedra nauda
    (Lai uzņēmums varētu piedalīties izstādē, tam ir jākļūst par PMLA biedru. To var izdarīt samaksājot vienreizēju dalības maksu EUR 2000 apmērā vai maksājot ikgadēju biedru maksu EUR 1000 apmērā (kļūstot par PMLA biedru, uzņēmuma profils tiek ievadīts PLMA datu bāzē, kas dot iespēju sazināties ar mazumtirgotājiem visā pasaulē, tādējādi atrodot sev piemērotākos sadarbības partnerus. Papildus uzņēmums saņem informāciju par Privāto preču zīmju attīstības tendencēm pasaulē, kā arī iespēju piedalīties citos PLMA organizētajos pasākumos un izstādēs visā pasaulē. Reģistrācijas anketa PLMA Int’l Memebership Application)).

Dalībnieku atlasi dalībai izstādes “World of Private Label” kopstendā veiks LIAA sadarbībā ar PLMA:

Pieteikuma veidlapa angļu valodā

Prasības stenda dalībniekiem:

  • dalībai stendā tiks apstiprināti tikai ražotāji;
  • uzņēmuma pārstāvjiem, kas strādās stendā obligāti jāprot angļu valoda (vēlama arī franču un vācu valoda);
  • jābūt apmaksātai PMLA dalības maksai;
  • līdz 2012. gada 23.janvārim jābūt aizpildītai izstādes pieteikuma veidlapai (sk.pielikumā)

Uzņēmumiem, kurus interesē dalība „World of Private Label” lūgums līdz 2012. gada 23.janvārimaizpildīt pieteikuma anketu un atsūtīt pa faksu 67039401 ar norādi Ingai Griķei.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress