Home » Jaunumi, Latvija » Latvijas – Igaunijas Biznesa forums

Latvijas – Igaunijas Biznesa forums

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina piedalīties Latvijas-Igaunijas Biznesa forumā Igaunijas prezidenta V.E. Tomasa Hendrika Ilvesa Valsts vizītes ietvaros pie Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa Rīgā, 2012. gada 5.-7. jūnijā.

Informējam, ka šī gada 5.-7. jūnijā Rīgā uzturēsies Igaunijas prezidents V.E. Tomass Hendriks Ilvesa kungs ar pavadošo uzņēmēju delegāciju.

Igaunijas uzņēmēju delegācijas saraksts

Aicinām pieteikties dalībai Latvijas-Igaunijas Biznesa forumā, kas notiks š.g. 6. jūnijā Rīgā, viesnīcas “Radisson Blu Daugava Hotel” zālē “Daugava” (Kuģu iela 24, 1. stāvs). Biznesa foruma sākums – plkst. 10:00 (reģistrēšanās no 09:30).

Biznesa forumu atklās abu valstu prezidenti, pēc tam sekos paneļdiskusija “Latvija un Igaunija: Konkurētspējas priekšrocības” (par Igaunijas un Latvijas ciešāku sadarbību, par pieredzes apmaiņu starp abām valstīm, par to, vai Latvijai būtu jāpievienojas Eirozonai, par darbaspēka migrāciju). Diskusijā piedalīsies abu valstu Ekonomikas ministri, LIAA direktors, Igaunijas un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru vadība, kā arī citi nozaru eksperti. Pēc diskusijas Latvijas un Igaunijas uzņēmējiem būs iespēja apmainīties kontaktiem un pārrunāt sadarbības iespējas bufetes pusdienās, kas notiks turpat viesnīcā “Radisson Blu Daugava Hotel”.

Pieteikšanās dalībai līdz š.g. 3. jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Biznesa foruma programmu nosūtīsim Jums pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Dalība Latvijas-Igaunijas Biznesa forumā ir bez maksas.


Kontaktinformācija:
Baiba Bērziņa
Projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409
Mobilais t.: +371 26497485
Fakss: +371 67039401
E-pasts: baiba.berzina@liaa.gov.lv

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress