Home » Eiropa, Jaunumi » Būvniecības un būvmateriālu ražošanas nozares uzņēmumu tirdzniecības misija Zviedrijā, Stokholmā

Būvniecības un būvmateriālu ražošanas nozares uzņēmumu tirdzniecības misija Zviedrijā, Stokholmā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas būvniecības un būvmateriālu ražošanas nozares uzņēmumus 2013. gada 12. septembrī doties uz Zviedriju, lai Stokholmā tiktos ar vietējiem būvniecības sektora uzņēmumiem.

Potenciālo Zviedrijas partneru/ dalībnieku izvēle notiks apzinot Latvijas uzņēmēju intereses un vajadzības. Plānots uzrunāt un uz tikšanos aicināt Zviedrijas nekustamo īpašumu attīstītājus, arhitektu birojus, būvmateriālu tirgotājus, būvkompānijas u.c. līdzīga profila uzņēmumus.

Tirdzniecības misijā plānota ne vairāk kā 8 Latvijas uzņēmumu dalība.

Uzņēmumiem jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, dienas nauda) izmaksu segšanu, ka arī aviobiļešu rezervēšanu.

Komersanti atbalstu līdz 50% vizītes organizēšanai un komandējuma izdevumiem (avio biļetes, viesnīcas un dienas nauda) var saņemt, iesniedzot projektu LIAA administrētajā Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pieteikšanās tirdzniecības misijai līdz 2013. gada 26. jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Kaspars Abiks
Projektu vadītājs, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039409, +371 29449013
Fakss: +371 67039401
E-pasts: kaspars.abiks@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress