Home » Izstādes, Jaunumi, NVS, Pasākumi » Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “WorldFood Kazahstan 2013” Almati, Kazahstānā

Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “WorldFood Kazahstan 2013” Almati, Kazahstānā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas pārtikas un dzērienu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “WorldFood Kazahstan 2013”, kas norisināsies 2013. gada 5.-8. novembrī Almati, Kazahstanā!

Starptautiskā pārtikas nozares izstāde “WorldFood Kazahstan” Kazahstānā notiks jau 16. reizi. 2012. gadā izstādē 6680 m2 platībā savus produktus prezentēja 371 kompānija no 35 valstīm. Ar nacionālajiem stendiem izstādē piedalījās Ungārija, Vācija, Nīderlande, Serbija, Singapūra, Čehija, Igaunija un Beļģija. Izstādi apmeklēja 5339 profesionālie apmeklētāji. Sīkāka informācija pieejama izstādes mājas lapā www.worldfood.kz.

Nacionālā stenda dalībniekiem LIAA nodrošina stenda laukuma nomu (ne vairāk kā 50 m2 uz 6 kompānijām*), stenda konstrukcijas izgatavošanu un uzstādīšanu saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

* Ja dalībnieku skaits stendā ir mazāks par 6, LIAA patur tiesības nacionālo stendu atcelt.

Ceļa un uzturēšanās izmaksas sedz paši nacionālā stenda dalībnieki.

Izstādes dalībnieku ceļa un uzturēšanās izmaksas iespējams atgūt 50 % apmērā, iesniedzot projektu Eiropas Savienības fondu programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Cita svarīga informācija:

  • Izmaksas (piemēram, mārketinga materiāli, paraugu nosūtīšana uz/ no Kazahstānas u.t.t.) nacionālā stenda dalībnieki sedz paši;
  • Nacionālā stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar apstiprinātajiem dalībniekiem;
  • Krievu un angļu valodas pārzināšana ir obligāta prasība izstādes dalībniekiem.

Precīzas dalības izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms dalībnieku skaits un nacionālā stenda noformējums. Par šiem un citiem jautājumiem tiks rīkota sanāksme ar apstiprinātajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Dalībnieku atlasi dalībai nacionālajā stendā izstādē “WorldFood Kazahstan 2013” veiks LIAA.

Pieteikšanās dalībai nacionālajā stendā līdz 2013. gada 21. jūnijam, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Inga Valdmane
Vecākā projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 29472835
Fakss: +371 67039401
E-pasts: inga.valdmane@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress