Home » Eiropa, Jaunumi » Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalīsies neformālajā tirdzniecības ministru sanāksmē

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalīsies neformālajā tirdzniecības ministru sanāksmē

8005780761_4cc138f533_z

14. un 15. oktobrī ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalīsies Eiropas Savienības (ES) neformālajā tirdzniecības ministru sanāksmē Romā, Itālijā, informē Ārlietu ministrija.

14. oktobra dienaskārtība veltīta Eiropas Savienības un Amerikas Savienoto Valstu Transatlantiskās tirdzniecības un investīciju partnerības sarunām. E. Rinkēvičs piedalīsies publiskā diskusijā par Transatlantiskās tirdzniecības un investīciju partnerību, pēc kuras paredzēta ministra tikšanās ar ASV tirdzniecības pārstāvi Maiklu Fromanu (Michael Froman), kā arī ministra dalība ES tirdzniecības ministru un ASV tirdzniecības pārstāvja Maikla Fromana darba vakariņās.

15. oktobrī ārlietu ministrs piedalīsies tirdzniecības ministru darba sesijā, kurā paredzēts pārrunāt aktualitātes ES divpusējās tirdzniecības attiecībās: ASV Transatlantiskās tirdzniecības un ieguldījumu partnerības sarunas un tirdzniecība ar Ukrainu; kā arī apspriest jautājumus saistībā ar  Pasaules Tirdzniecības organizācijas Dohas sarunu darba programmu pēc 9. Ministru konferences. Tāpat ministriem tiks sniegta informācija par aktuāliem tirdzniecības leģislatīviem priekšlikumiem (tirdzniecības aizsardzības instrumentu modernizācija un ES publisko iepirkumu tirgus regulējuma izmaiņas).

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress