Home » Eiropa, Jaunumi » Lielbritānija varētu atklāt Putina slēptākos finanšu noslēpumus

Lielbritānija varētu atklāt Putina slēptākos finanšu noslēpumus

B_uuIFVU0AAqssk (1)

Lielbritānijas ārlietu ministrs Filips Hamonds paziņoja, ka Lielbritānija varētu atklāt Krievijas prezidenta Vladimira Putina un viņa tuvāko cilvēku loka slēptos finanšu noslēpumus, lai Krievijas iedzīvotāji beidzot uzzinātu patiesību par savas valsts galvenajām amatpersonām, vēsta ārvalstu mediji.

Slēptās finanšu informācijas atklāšana būtu kā viens solis informatīvā kara pret Krieviju, lai pret valsti pastiprinātu spiedienu.

Hamonds norādīja, ka Putina tuvāko cilvēku vidū tik tiešām varētu pastāvēt “interesanti” un rūpīgi slēpti finanšu noslēpumi.

Lielbritānijas ārlietu ministrs pastāstīja, ka galvenais stratēģiskās komunikācijas jautājums ir- kā Krievijas tautai nodot informāciju par to, kas notiek patiesībā? Viņš ir pārliecināts, ka Krievijas iedzīvotāji pēc patiesības uzzināšanas sāktu aizdomāties par Krievijas lomu melos un vardarbībā.

Savas runas laikā, Hamonds vēl piebilda, ka Krievija pašlaik ir vienīgais un lielākais drauds Lielbritānijai.

Starptautiskā investīciju fonda “Hermitage Capital Management” ģenerāldirektors Viljams Brauders atklāja, ka Putins no Krievijas budžeta savulaik nozadzis miljardiem dolāru, kas noguldīti slepenos kontos visā pasaulē, tādējādi kļūstot par šīs planētas bagātāko cilvēku- ar aptuveni 200 milajrdiem ASV dolāru.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress