Home » Latvija » Kredīti bez procentiem – atdod tik, cik aizņēmies

Kredīti bez procentiem – atdod tik, cik aizņēmies

Ikviens, kurš plāno aizņemties, vēlas to izdarīt pēc iespējas izdevīgāk. Par laimi, atrast savai situācijai piemērotāko risinājumu šobrīd nav sarežģīti – nebanku aizdevumu piedāvājums ir ļoti daudzveidīgs. Vērtējot kredītdevēju piedāvājumus, uzmanību jāpievērš vairākām niansēm, piemēram:
– Pieejamai aizdevuma summai;
– Atmaksas termiņam;
– Procentu likmēm.

Ja aktuāls īstermiņa aizdevums, ņem vērā, ka pie vairākiem aizdevējiem pieejami ātrie kredīti bez procentiem – tas nozīmē, ka pēc noteiktā termiņa beigām būs jāatdod tikai tik, cik aizņēmies.
Jāņem gan vērā –
Bezmaksas kredīts tiek izsniegts tikai tiem, kuri pie konkrētā kredītdevēja aizņemas pirmo reizi;
Sākot ar otro reizi aizdevumam tiek piemērota procentu likme.

Savukārt, noformējot kredītu atkārtoti, kredītdevējs var rēķināties ar citām priekšrocībām, piemēram, dažādiem īpašiem piedāvājumiem, dalību lojalitātes programmu vai iespēju kredītu noformēt ar SMS starpniecību.

Kredīta noformēšana – ātra un ērta

Kad esi izvēlējies sev piemērotāko aizdevuma variantu, atliek tikai to noformēt. Tas izdarāms, reģistrējoties aizdevēja mājaslapā un sekojot tālākajām norādēm –
– Pēc veiksmīgas reģistrācijas, aizpildi pieteikumu, kurā norādi vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu;
– Ja aizdevumam pieteiksies kredītdevēja darba laikā, lēmums par tā piešķiršanu tiks pieņemts pavisam drīz;
– Ja tas būs pozitīvs, naudu savā bankas kontā saņemsi vien dažu minūšu laikā. Jāņem gan vērā, ka pārskaitījuma ātrums lielā mērā atkarīgs no tās bankas darbības, kurā ir Tavs bankas konts;
– Saņemto kredītu varēsi tērēt pēc saviem ieskatiem.

Kredīta izsniegšanas nosacījumi

Ātrie kredīti tiek izsniegti saskaņā ar aizdevēja izvirzītajām prasībām. Uz aizdevumu pretendēt var ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs, kurš:
– Atbilst aizdevēja noteiktajam vecuma ierobežojumam. Liela daļa aizdevēju savus pakalpojumus piedāvā sākot ar 20 gadu vecumu;
– Ir ar pozitīvu kredītvēsturi. Tas nozīmē ka kredītņēmēja vārds nedrīkst būt minēts parādnieku datubāzēs;
– Ir ar pietiekamu ienākumu līmeni. Svarīgi samērot savas vēlmes ar iespējām, lai aizdevumu varētu bez problēmām atmaksāt.

Aizdevēja uzticamība

Izvēloties aizdevēju svarīgi pievērst uzmanību ne tikai aizņemšanās nosacījumiem, bet arī kredītdevēja uzticamībai. Noteikti pārliecinies, ka aizdevējam ir izsniegta īpašā licence ātro kredītu izsniegšanai. Ar šo informāciju vari iepazīties aizdevēja mājaslapā. Licence garantē, ka aizdevējs strādā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu un nodrošina personas datu aizsardzību.

Liela nozīme ir arī citu kredītņēmēju atsauksmēm – tās ļauj gūt pilnīgāku priekšstatu par aizdevēja darbu un aizņemties ar pārliecību, ka saņemsi vislabāko apkalpošanu.

Ātrie kredīti var kļūt par labu risinājumu steidzamās situācijās – tie ir ērti un ātri noformējami, turklāt, ļoti bieži ar izdevīgiem nosacījumiem. Tomēr jāņem vērā, ka visa pamatā ir atbildīga un pārdomāta rīcība. Aizņemies tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams!

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress