Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Aicinām uz bezmaksas semināru Carnikavā par mājokļu siltināšanu, 2011. gada 22. augusts

Aicinām uz bezmaksas semināru Carnikavā par mājokļu siltināšanu, 2011. gada 22. augusts

2011.gada 22.augustā, plkst. 17:00 Carnikavas pamatskolā (Carnikavā, Nākotnes ielā 1) Carnikavā, notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju un ERAF līdzfinansējuma 50% vai 60% apmērā piesaistes iespējām.

Semināra dalībnieki tiks informēti par ES struktūrfondu programmas „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” nosacījumiem un aktualitātēm, kā arī par biežāk pieļautajām kļūdām projektu sagatavošanā un ieviešanā. Pasākuma laikā Kurzemes reģionālās enerģētikas un attīstības aģentūras valdes priekšsēdētāja Signe Kajaka informēs arī par ēku siltināšanas ieguvumiem un par to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta.

Uz semināru tiek aicināti māju apsaimniekošanas uzņēmumi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie, dzīvokļu īpašnieku korporatīvās biedrības un dzīvokļu īpašnieki.

Pasākumu organizē Ekonomikas ministrija (EM) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centru un Carnikavas novada Domi informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” ietvaros.

Sīkāku informāciju par semināru var saņemt Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts:inese.berzina@em.gov.lv, tālr.: 67013240) vai Carnikavas novada Domē (Vilis Zinkevičs,vilis.zinkevics@carnikava.lv; tālr.: 67993388).
Par aktivitāti
Eiropas Savienības aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” aktivitātes mērķis ir paaugstināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitāti, lai nodrošinātu dzīvojamā fonda ilgtspēju un energoresursu efektīvu izmantošanu. Aktivitātes īstenošanai piešķirtais finansējums ir 44, 34 milj. lati.

Informācija par aktivitāti ir pieejama LIAA mājas lapas sadaļā „ES fondi”. Klienti par neskaidrajiem jautājumiem ir aicināti vērsties LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā pa tālruni 67039499, klātienē – Pērses ielā 2, Rīgā (1.stāvā) vai e-pastu – jautajumi@liaa.gov.lv.

Jaunumiem par mājokļu renovāciju var sekot arī Twitter – twitter.com/siltinam, facebook.com/lapa „Dzīvo siltāk

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress