Home » Ārvalstu uzņēmumi, Eiropa, Jaunumi, Meklē sadarbību » Aicinām uzņēmumus piedalīties koksnes granulu, brikešu un malkas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu kontaktbiržā Dānijā un Zviedrijā

Aicinām uzņēmumus piedalīties koksnes granulu, brikešu un malkas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu kontaktbiržā Dānijā un Zviedrijā

Pirms Skandināvijā ir sākusies apkures sezona, un siltuma ražotāji plāno iepirkumus, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra no šī gada 21. – 22. septembrim aicina koksnes granulu, brikešu un malkas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumus doties uz Dāniju un Zviedriju, lai Kopenhāgenā un Malmē tiktos ar uzņēmumiem, kas ieinteresēti koksnes kurināmā iegādē no Latvijas uzņēmumiem.

Potenciālo Dānijas un Zviedrijas partneru/dalībnieku izvēle notiks, apzinot Latvijas uzņēmēju intereses un vajadzības. Plānots uzrunāt un uz tikšanos aicināt koģenerācijas staciju pārstāvjus, elektroenerģijas ražotājus, kas izmanto biomasu un koksnes kurināmā tirdzniecības kompānijas.

Paredzamais lidojums un izmaksas

Pasākumā plānota 5 – 6 Latvijas uzņēmumu grupa.

Pieteikties dalībai kontaktbiržā var līdz 2011. gada 12. septembrim aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit. Informējam, ka pieteikšanās var tikt apturēta, ja tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits.

 

Atslēgas vārdi: , , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress