Home » Jaunumi, Latvija » Ir noslēgusies Mentoringa programma jaunajiem uzņēmējiem

Ir noslēgusies Mentoringa programma jaunajiem uzņēmējiem

Šodien, 22.augustā plkst. 16.00 Rīgas Ekonomikas augstskolas telpās (Rīgā, Strēlnieku ielā 4a, 407. auditorijā) noslēgsies jau trešā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotā Mentoringa programma jaunajiem uzņēmējiem. Tās ietvaros jaunie uzņēmumi sešus mēnešus saņēma pieredzējušu kolēģu – uzņēmumu vadītāju un augsta līmeņa speciālistu – konsultācijas un palīdzību biznesa attīstīšanā un problēmu risināšanā.

Mentoringa programmas noslēguma pasākumā piedalīsies gan dalībnieki – jaunie uzņēmumi, gan to mentori, un ikvienam būs iespēja uzzināt, kā noritējusi sadarbība, kādas atziņas programmas dalībniekiem tās gaitā radušās un kā biznesa iesācēji vērtē iespēju konsultēties ar pieredzējušajiem kolēģiem. Vienlaikus pasākuma gaitā savā ražošanas, investoru piesaistes un starptautiskās sadarbības veidošanas pieredzē dalīsies vairāki labi zināmi, kā arī biznesu nesen uzsākuši uzņēmēji, kuri kopējā Latvijas uzņēmējdarbības vidē sevi parādījuši kā pozitīvi, mērķtiecīgi un apņēmīgi noskaņotas personības.

Mentoringa programmu LIAA rīko jau trešo gadu, un tās mērķis ir stiprināt Latvijas jauno uzņēmumu kapacitāti un sekmēt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā. Programmas īstenošana notiek LIAA realizētās Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programmas ietvaros, un to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress