Home » Eiropa, Jaunumi, Pasākumi, Semināri » LIAA informē par iespēju piedalīties izstādē Nākotnes aizsardzība un drošība (Future Defence & Security) Stokholmā, Zviedrijā, 2011.gada 6.–8.decembrī

LIAA informē par iespēju piedalīties izstādē Nākotnes aizsardzība un drošība (Future Defence & Security) Stokholmā, Zviedrijā, 2011.gada 6.–8.decembrī

LIAA informē par iespēju piedalīties izstādē
Nākotnes aizsardzība un drošība (Future Defence & Security)
Stokholmā, Zviedrijā
2011.gada 6.–8.decembrī

Future Defence & Security (FDS) ir Ziemeļvalstu reģionā pirmo reizi rīkots pasākums, kas specializējas šīs jomas publisko iepirkumu procesos un organizē dažādus pasākumus, lai savestu kopā potenciālos sadarbības partnerus no bruņotajiem spēkiem, policijas, avārijas dienestiem un citām attiecīgajām aģentūrām un drošības nozarēm, lai attīstītu savu biznesu šai jomā.

Pasākuma koncepcija ir ļaut dalībniekiem iepazīt biznesa iespējas un vajadzības bruņotajos spēkos, jūras krasta apsardzē, policijas, cietumu un probācijas dienestos, muitā un ātrās neatliekamās palīdzības dienestos, kā arī noskaidrot iespējas, kādas var sniegt  ar drošības jautājumiem saistītie piegādātāji Zviedrijā, Dānijā, Somijā un Norvēģijā. Potenciālais šīs jomas tirgus apjoms ir 50 miljardu eiro.

Pasākuma laikā būs iespēja apmeklēt:

  • Izstādi – gadatirgu, kur iespējams preču ražotājiem un pakalpojumu piegādātājiem tikties ar lemtspējīgiem iepircējiem un gala lietotājiem.
  • Seminārus un darba grupas par likumdošanu un noteikumiem, kas saistīti ar publisko iepirkumu procesu, par individuālajām prasībām, kā apstrīdēt lēmumus un kā sekmēt vienošanos starp pusēm?
  • Kontaktbiržas – individuālas tikšanās ar iespējamiem klientiem un citiem interesentiem.

Semināros tiks skaidrots publiskā iepirkuma process un pamatprincipi, kas saistīti ar konkursiem.
Daži piemēri:

  • Publiskā iepirkuma pamati
  • Kā pārsūdzēt lēmumu
  • Publiskais iepirkums praksē

Savukārt, darba grupās notiks praktiski vingrinājumi un diskusijas grupās ar pieredzējušiem vadītājiem.

Izmaksas, ar ko jārēkinās pasākuma dalībniekiem

Uzņēmumi savu komandējuma izdevumu segšanai braucienam uz izstādi var izmanto LIAA administrētās Struktūrfondu programmas „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” atbalsta finansējumu. Vairāk informācijas šeit.

Pasākumu rīkotāji Numera Mässor, kas rīkojuši izstādes un pasākumus kopš 1996.gada uzsver, ka šī būs iespēja iepazīt četrus dažādus tirgus (Zviedrijas, Dānijas, Somijas un Norvēģijas) vienā pasākumā.

Pasākuma norises  vieta ir Stokholmas galvenais izstāžu centrs – Stockholmsmässan.

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress