Home » Jaunumi, Latvija, Semināri » Aicinām Latvijas uzņēmējus piedalīties Latvijas zinātnieku un uzņēmēju kontaktbirža, Rīgā, 2011. gada 20. oktobris

Aicinām Latvijas uzņēmējus piedalīties Latvijas zinātnieku un uzņēmēju kontaktbirža, Rīgā, 2011. gada 20. oktobris

Latvijas augstskolu izstrādāto tehnoloģiju komercializēšanas piedāvājumu
prezentācijas uzņēmējiem
Latvijas zinātnieku un uzņēmēju kontaktbirža
Semināru cikls inovatīvo biznesa ideju autoriem

Kontaktbiržas norises laiks: 2011.gada 20.oktobris, plkst. 13:30 -17:30
Kontaktbiržas norises vieta: Rīga, adrese tiks precizēta
LIAA sadarbībā ar SIA „MM Studija” un SEB banku valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros aicina Latvijas uzņēmējus piedalīties pasākumā, kurā Latvijas zinātnisko institūciju pārstāvji prezentēs savu izgudrojumu un izstrādāto tehnoloģiju komercializācijas piedāvājumus.

Pasākumā tiks prezentēti Latvijas augstskolās sagatavotie 8 -10 tehnoloģiju komercializācijas piedāvājumi (plāni), kuriem zinātnieki ir ieinteresēti piesaistīt uzņēmējus/sadarbības partnerus un investorus.

Komercializācijas piedāvājumi izstrādāti cieši sadarbojoties zinātniekiem ar universitāšu tehnoloģiju pārneses kontaktpunktu darbiniekiem.

Prezentēto tehnoloģiju komercializācijas piedāvājumu saraksts un detalizēta pasākuma programma tiks drīzumā publicēta šajā interneta vietnē.
Uzņēmējus aicinām pieteikt savu dalību līdz 2011. gada 14.oktobrim aizpildot elektronisku pieteikuma anketu šeit

Zinātniekus, kas iepriekš nav iesnieguši LIAA informāciju par savu tehnoloģiju/izgudrojumu lūdzam aizpildīt pieteikuma veidlapu un nosūtīt to uz e-pastu biznesa.ideja@liaa.gov.lv. līdz 2011. gada 7.oktobrim.

Pieteikšanās anketa zinātniekiem
LIAA izvērtēs tehnoloģiju pieteikumus un uzaicinās sniegt prezentācijas labāko projektu autorus. Priekšroka tiks dota zinātniekiem, kas piedalījās LIAA organizētajos Tehnoloģiju komercializēšanas veicināšanas semināros šā gada maijā un septembrī. Informācija un video par šo semināru atrodama šeit.

Tā kā jauno tehnoloģiju prezentāciju skaits seminārā ir ierobežots, LIAA paziņos par dalības apstiprināšanu individuāli un uzaicinās labāko projektu autorus uz projektu prezentēšanas sagatavošanās dienu – 2011. gada 17. oktobrī.

Dalība kontaktbiržā bez maksas.

Kontaktbiržas darba valoda: latviešu.

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress