Home » Eiropa, Jaunumi » Flandrijas uzņēmējus informē par biznesa iespējām Latvijā

Flandrijas uzņēmējus informē par biznesa iespējām Latvijā

27.septembrī Antverpenē Latvijas vēstniece Beļģijā Lelde Līce – Līcīte prezentēja Flandrijas uzņēmējiem biznesa iespējas Latvijā, stāstot par Latvijas uzņēmējdarbības vidi, investīciju piesaistes iniciatīvām, kā arī iepazīstinot ar Latvijas eksporta produktu un pakalpojumu klāstu. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāve Nīderlandē Rita Rozīte iepazīstināja uzņēmējus ar Latvijas industriju sektoriem un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras darbību.

Pasākumā savas valstis prezentēja arī Igaunijas un Lietuvas vēstniecību pārstāvji. Pasākuma ietvaros vēstniecību pārstāvji atbildēja uz uzņēmēju jautājumiem par biznesa iespējām Baltijas valstīs, kā arī notika kontaktu informācijas apmaiņa. Uzņēmējiem bija iespēja iepazīties ar Baltijas valstu pārtikas produktiem, tajā skaitā nobaudīt Latvijas rudzu maizi, šprotes, sieru, alu un saldumus. Uzņēmēji izrādīja interesi par Latvijas tūrisma un industriju sektoru prezentācijas materiāliem.

Baltijas biznesa prezentāciju organizēja Latvijas, Lietuvas un Igaunijas goda konsuli Antverpenē sadarbībā ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vēstniecībām Beļģijas Karalistē. Pasākuma mērķauditorija bija vairāku Antverpenes biznesa klubu dalībnieki.

Antverpene ir Beļģijas biznesa un industriju centrs ar piesātinātu uzņēmējdarbības vidi. Kā otrajā lielākajā Eiropas ostā, Antverpenē ir spēcīgi attīstīti transporta un loģistikas pakalpojumi. Tāpat nozīmīgu vietu ieņem ķīmiskās un farmaceitiskās nozares. Antverpene ir pazīstama kā Beļģijas dizaina metropole.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress