Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi » Latvijas uzņēmumi piedalās starptautiskā izstādē Somijā

Latvijas uzņēmumi piedalās starptautiskā izstādē Somijā

No šī gada 13.līdz 15.septembrim Latvijas uzņēmumi piedalās starptautiskajā piegāžu un kooperācijas izstādē „Alihankinta – 2011” Tamperē, Somijā. Latvijas uzņēmumi prezentēs savus produktus Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas (MASOC) organizētajā stendā. Paralēli izstādei notiks inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža „Subcontracting B2B Matchmaking”.

Šogad izstādē no Latvijas piedalās četri uzņēmumi – AS „Dambis”, SIA „Global Steel Service”, AS „Latvijas Finieris” Iekārtu rūpnīca un SIA „Sperre Baltic”, kā arī MASOC un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji.

Izstāde „Alihankinta – 2011” ir lielākā Somijas starptautiskā piegāžu un kooperācijas izstāde, kas šogad norisinās jau divdesmit pirmo reizi. Tajā tiek pārstāvētas metālapstrāde un mašīnbūve, elektronika, plastmasu un gumijas izstrādājumu ražošana, dizaina izstrādnes un projektēšana. 2010. gadā izstādē piedalījās 873 uzņēmumi no visas pasaules un 15 670 apmeklētāji.

Paralēli izstādei 15.septembrī norisināsies inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža „Subcontracting B2B Matchmaking”. Uzņēmēju dalību kontaktbiržā nodrošina lielisku iespēju uzņēmējiem atrast jaunus biznesa un sadarbības partnerus. Iepriekšējā gadā kontaktbiržā reģistrējās vairāk kā 100 uzņēmumi un dienā notika aptuveni 260 tikšanās.

Kontaktbiržā no Latvijas piedalīsies četri uzņēmumi – SIA „Hanzas Elektronika”, AS Energofirma „JAUDA”, SIA „Control Tech”, SIA „Applied Electronic Labs”, kā arī LIAA, kas darbojas arī kā kontaktbiržas nacionālais organizācijas partneris.

Paralēli izstādei, Latvijas uzņēmējiem tiek organizēti Somijas uzņēmumu apmeklējumi Tamperē, Lahti un Helsinkos.

Uzņēmumu līdzdalība izstādē tiek nodrošināta MASOC organizētajā stendā ar LIAA Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) programmas “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings” atbalstu.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress