Home » Jaunumi, Krievija » Latvijas vēstniecībā Maskavā prezentē Latvijas ražotāju produkciju

Latvijas vēstniecībā Maskavā prezentē Latvijas ražotāju produkciju

29.septembrī vēstniecībā notika Latvijas uzņēmuma “Klippan Saule” prezentācija. Pasākumā piedalījās vairāk nekā 30 Krievijas modes dizaineru un vairumtirdzniecības ķēžu pārstāvju. Pasākumu ar īsu uzrunu atklāja vēstnieks Edgars Skuja, apliecinot vēstniecības gatavību vienmēr atbalstīt Latvijas uzņēmējus Krievijas tirgus iekarošanā. E.Skuja uzsvēra šīs prezentācijas unikalitāti – kad vairāku valstu uzņēmēju sadarbības rezultātā rodas skaistas un unikālas lietas.

Prezentācijas dalībnieki tika iepazīstināti ar uzņēmuma ražoto produkciju: Jaunzēlandes aitu vilnu un no tās ražoto tūbu. Tūbas kā izejmateriāla faktūra, forma un daudzveidība dod iespēju veidot unikālus apģērbus, apavus un aksesuārus, tādēļ uzņēmums “Klippan Saule” jau ilggadēji veiksmīgi sadarbojas ar daudziem jaunajiem modes dizaineriem gan no Latvijas, gan no ārvalstīm.

Lai pasākuma dalībniekiem radītu priekšstatu par tūbas daudzveidību un iespējām, prezentācijas laikā notika Ukrainas dizaineru Diānas Nagornajas un Jūlijas Švinģa apavu, apģērbu un aksesuāru kolekcijas skate.Vēstniecība regulāri organizē Latvijas uzņēmumu prezentācijas un seminārus, lai sniegtu atbalstu Krievijas tirgus apgūšanā. Vēstniecības paspārnē darbojas arī Lietišķais klubs, kas palīdz uzturēt regulārus sakarus ar Latvijas uzņēmējiem, kas strādā Krievijā, kā arī viņu partneriem Krievijas uzņēmējiem.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress