Home » Latvija, Semināri » Radoši un interesanti par inovatīvu uzņēmējdarbību

Radoši un interesanti par inovatīvu uzņēmējdarbību

Radoši un interesanti par inovatīvu uzņēmējdarbību
Aicina piedalīties skolēnu mācību uzņēmumu programmā un apmeklēt informatīvos seminārus

Lai veicinātu jauniešu interesi par inovatīvu uzņēmējdarbību un rosinātu skolēnus īstenot savas biznesa idejas programmā „Skolēnu mācību uzņēmumi”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar SIA „Firma L4” un SIA „Konsorts” organizē bezmaksas semināru ciklu „Mācību uzņēmumu programmu dalībnieku un pedagogu apmācība”.

Semināru cikls sastāv no vienas dienas apmācībām potenciālajiem programmas dalībniekiem un viņu pedagogiem, kā arī – divu dienu intensīvām biznesa pamatu mācībām tiem, kas nobrieduši veidot savus mācību uzņēmumus.

Semināru cikla ietvaros visos Latvijas reģionos augsti kvalificēti un pieredzējuši eksperti skolēniem un viņu pedagogiem stāstīs par radošas uzņēmējdarbības attīstīšanu un veicināšanu un mudinās iesaistīties šā gada skolēnu mācību uzņēmumu programmā, veidojot savus pirmos uzņēmumus un izmēģinot spēkus biznesā.

Skolēniem tā būs unikāla iespēja piedalīties bezmaksas biznesa izglītības apmācībās, lai iegūtu zināšanas par inovācijas nozīmi veiksmīgas uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, radošām biznesa attīstības metodēm, mārketinga plāna izstrādi, komunikācijas un prezentēšanas prasmēm, kuras pēc tam varēs praktiski pielietot gan skolēnu mācību uzņēmuma, gan arī sava uzņēmuma dibināšanā pēc skolas beigšanas.

Radošos seminārus vadīs Rīgas Tehniskas universitātes MBA kursa „Inovāciju tehnoloģijas” pasniedzējs un Inovāciju centra vadītājs Uldis Cimdiņš, kurš inovatīvas uzņēmējdarbības un tehnoloģiju attīstības jomā darbojas kopš 2004. gada, kā arī pieredzējusi uzņēmēja un biznesa stratēģiskās attīstības un menedžmenta konsultante Anita Mežinska. Lektorei ir vairāk nekā 20 gadu pieredze apmācību izstrādē un vadīšanā par uzņēmējdarbības uzsākšanu jaunajiem uzņēmējiem.

Semināri interesentiem norisināsies 21. un 22.oktobrī – Jelgavā, 28. un 29. oktobrī – Rēzeknē, 4. un 5. novembrī – Rīgā, 11. un 12. novembrī Saldū. Informācija par visiem semināru cikla pasākumiem un pieteikšanās aizpildot elektronisko reģistrēšanās anketu http://www.l4.lv/reg/ . Sīkāka informācija pa tālruni 67500180.

Dalība LIAA organizētajos bezmaksas semināros neierobežo jauniešu iespējas piedalīties arī citos līdzīgos semināros. Turklāt piedalīties var arī tādi skolu jaunieši, kas nav skolēnu mācību uzņēmumu programmas dalībnieki.

Seminārus organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar SIA „Firma L4” un SIA „Konsorts”. Semināru cikls tiek īstenots Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” ietvaros un to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress