Home » Jaunumi, Latvija » Aicinām pieteikties topošos uzņēmējus biznesa ideju TV sacensībām

Aicinām pieteikties topošos uzņēmējus biznesa ideju TV sacensībām

Latvijas Investīciju attīstības aģentūra sadarbībā ar televīzijas raidījumu producēšanas kompāniju Hansamedia aicina pieteikties topošos uzņēmējus TV biznesa ideju sacensībām Firmas noslēpums. Sacensību uzvarētājs saņems 10 000 latu savas biznesa idejas īstenošanai.

Biznesa ideju sacensības Firmas noslēpums ir izglītojošas un izklaidējošas sacensības, kurās piedalīties aicināti topošie uzņēmēji un biznesa ideju autori. Raidījuma dalībniekiem būs iespēja apgūt nepieciešamās uzņēmējdarbības zināšanas, lai īstenotu savu ideju, iegūt individuālas speciālistu konsultācijas, kā arī uzzināt veiksmīga biznesa noslēpumus no uzņēmējiem, kuri savas idejas jau ir īstenojuši. Sabiedrībā pazīstami žūrijas pārstāvji no Latvijas biznesa vides vērtēs dalībnieku progresu 8 nedēļu garumā un dos savus padomus. Raidījuma finālā sacensību uzvarētājs saņems 10 000 latu savas idejas īstenošanai.

Sacensībām var pieteikties jebkurš Latvijas iedzīvotājs ar lielisku ideju un apņēmību to realizēt, kurš sasniedzis 18 gadu vecumu. Iepriekšēja pieredze vai izglītība uzņēmējdarbībā nav nepieciešama. Ar konkursa nolikumu var iepazīties raidījuma mājas lapā www.firmasnoslepums.lv.

Lai pieteiktos, raidījuma mājas lapā jāaizpilda pieteikuma anketa un jāpievieno video, kurā īsumā izklāstīta sava biznesa ideja. Pieteikšanās termiņš ir 2011. gada 24. oktobris.

Biznesa ideju sacensības organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Rīkotājpatneris – Hansamedia. Galvenie atbalstītāji ir SEB banka un Lattelecom.

Sacensības tiks raidītas Latvijas televīzijā ceturtdienās sākot ar 2011. gada 17. novembri.

 

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress