Home » Jaunumi, NVS » Aicinām uz LIAA un LR vēstniecības Azerbaidžānā organizētajām Latvijas dienām Azerbaidžānā „Taste Latvia” („Latviyani Duyun”)

Aicinām uz LIAA un LR vēstniecības Azerbaidžānā organizētajām Latvijas dienām Azerbaidžānā „Taste Latvia” („Latviyani Duyun”)

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un LR vēstniecība Azerbaidžānā sadarbībā ar Latvijas un Azerbaidžānas partneriem no 2011. gada 14.novembra līdz 12.decembrim organizē
Latvijas dienas Azerbaidžānā
„Taste Latvia” („Latviyani Duyun”).

Latvijas dienas tiek organizētas ar mērķi veicināt Latvijā ražotu produktu atpazīstamību Azerbaidžānā, veicināt tirdzniecības apjoma palielināšanu jau Azerbaidžānas tirgū esošajiem Latvijā ražotajiem plaša patēriņa produktiem, kā arī veicināt jaunu Latvijas ražotāju un pakalpojumu sniedzēju ieiešanu Azerbaidžānas tirgū.

Latvijas dienu ietvaros Azerbaidžānā Baku 12 centrālajās tirdzniecības vietās tiks tirgoti Latvijas ražotāju (galvenokārt pārtika un dzērieni) produkti, īpaši marķētos plauktos, paralēli produktu tirdzniecībai mēneša ietvaros notiks virkne kultūras pasākumu.

Pasākumu programma

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina Jūsu uzņēmuma pārstāvjus un klientus Azerbaidžānā apmeklēt Latvijas dienu atklāšanas pieņemšanu, kas notiks 2011. gada 14.novembrī Azerbaidžānā, Baku viesnīcā Kempinski Badamdar, kā arī citus Latvijas dienu ietvaros notiekošos pasākumus Azerbaidžānā, Baku.

Dienas kārtība

Ja vēlaties aicināt savus nozīmīgos klientus uz Latvijas dienu atklāšanas pieņemšanu, lūdzu, informējiet LR vēstniecības Azerbaidžānā ekonomisko atašeju Renāru Danelsonu pa epastu:renars.danelsons@mfa.gov.lv, nosūtot uzaicināmo personu kontaktdatus, kā arī saskaņojot uzaicināšanas kārtību.

Ja vēlaties paši no Latvijas apmeklēt pasākuma atklāšanu vai kādu no pasākumiem un Jums ir nepieciešama vīza, kā arī viesnīcas rezervācija, lūdzu, līdz ceturtdienai, 2011. gada 3.novembra plkst.17:00 atsūtiet uz e-pastu baiba.berzina@liaa.gov.lv aizpildītu tabulu.

Vīzu izgatavošana un viesnīcas pasūtīšana Latvijas dienu Azerbaidžānā pasākumu apmeklētājiem piedāvājam veikt centralizēti.

Papildus informācija:

  • vienvietīgs standarta numurs 140 AzN par nakti (~90 Ls ) (Kempinski Badmadar*****)
  • lidojumi ir pieejami caur Maskavu vai Kijevu

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress