Home » Jaunumi, Latvija » LIAA notikumu kalendārs laika posmā no 2011.gada 12. līdz 18.decembrim

LIAA notikumu kalendārs laika posmā no 2011.gada 12. līdz 18.decembrim

Otrdien, 13.decembrī Rīgā, LIAA, 2.stāva zālē (Pērses ielā 2) notiks seminārs “Kā kvalitatīvi sagatavot un ieviest projektu programmā „Pasākumi uzņēmumu siltumapgādes sistēmu efektivitātes paaugstināšanai””
Semināra mērķauditorija ir Latvijā reģistrētas komercsabiedrības, kuras ražo vai iepērk siltumenerģiju nolūkā patērēt to paša vai lokālās siltumapgādes vajadzībām. Apmeklētāji tiks informēti par aktivitātes pamatnosacījumiem, projektu vērtēšanas kritērijiem, kā arī par projekta ieviešanas prasībām.
Ceturtdien, 15.decembrī Rīgā, Rīgas Latviešu biedrības namā (Merķeļa ielā 13) notiks gada nozīmīgākais uzņēmējdarbībai veltītais Biznesa forums ( no plkst. 11:00 līdz 15:00).
Biznesa forumā dažādi ārvalstu lektori uzstāsies ar prezentācijām un piedalīsies diskusijās par veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatelementiem, par to, kā mainījušās uzņēmēja īpašības, kas nepieciešamas biznesa uzsākšanai – resursu piesaistei un idejas īstenošanai. Lektori runās arī par starpkultūru komunikāciju eksportā un par tehnoloģiju lomu uzņēmumu izaugsmē, par to, kāda ir inovācijas un zinātnes sasniegumu loma produktu un uzņēmumu attīstībā.
Pasākuma laikā varēs arī saņemt individuālās konsultācijas no LIAA ekspertiem par aktuālajām ES fondu atbalsta programmām uzņēmējdarbības un eksporta uzsākšanai, biznesa attīstības veicināšanai un citiem atbalsta pakalpojumiem.

Ceturtdien 15.decembrī Rīgā, Rīgas Latviešu biedrības namā (Merķeļa ielā 13) notiks konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2011” laureātu svinīgā apbalvošanas ceremonija ( no plkst. 16:00 – 18:00).
Konkurss notiek jau septīto gadu un tā patrons ir Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš. Konkursa mērķis ir paust atzinību un godināt Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus, gan radot jaunus un eksportspējīgus produktus, gan nodrošinot vietējo tirgu ar augstas kvalitātes pašmāju ražojumiem. Pasākumā tiks apbalvoti veiksmīgākie un inovatīvākie Latvijas uzņēmumiem 5 nominācijās, kā arī pasniegts tituls – Eksporta čempions.

Konkursa noslēguma ceremoniju filmēs Latvijas Televīzija, ēterā tā būs redzama svētdien,18.decembrī ( LTV1, plkst. 16:30)

 

Atslēgas vārdi: ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress