Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Rīgā notiks seminārs par Baltkrievijas muitas ūniju

Rīgā notiks seminārs par Baltkrievijas muitas ūniju

2012.gadā stājas spēkā vienotā Baltkrievijas, Kazahstānas un Krievijas Federācijas muitas ūnija
Aicinām Latvijas uzņēmējus, kas eksportē vai vēlas paplašināt uzņēmējdarbību Baltkrievijā, apmeklēt semināru „Ekonomiskās sadarbības attīstība muitas ūnijas ietvaros un vienotās Baltkrievijas, Kazahstānas un Krievijas Federācijas ekonomiskās telpas veidošana”.

Vienotā Baltkrievijas, Kazahstānas un Krievijas Federācijas muitas ūnija no nākamā gada likvidēs barjeras preču, kapitāla un darbaspēka kustībai starp šīm valstīm.

Seminārā ar muitas ūnijas darbības virzieniem un attīstības tendencēm iepazīstinās Baltkrievijas Republikas amatpersonas un vairāku nozaru eksperti. Tiks stāstīts par muitas kontroles organizāciju uz muitas ūnijas ārējās robežas, Baltkrievijas – Latvijas tranzīta apjoma palielināšanas jaunajām iespējām un loģistikas optimizāciju, produktu sertificēšanas prasībām to pārdošanai muitas ūnijas valstīs, investīciju sekmēšanas nosacījumiem Baltkrievijas Republikā, un citiem aktuāliem jautājumiem.

Semināru atklās Latvijas Republikas Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts un Baltkrievijas Republikas Transporta un komunikāciju ministrs Ivans Šerbo (Щербо Иван Иванович).

Seminārs „Ekonomiskās sadarbības attīstība muitas ūnijas ietvaros un vienotās Baltkrievijas, Kazahstānas un Krievijas Federācijas ekonomiskās telpas veidošana” notiks 2011.gada 22.decembrī viesnīcā „Radisson Blu Daugava Hotel” ( Kuģu iela 24, Rīgā). Informācija un pieteikšanās LIAA mājas lapā: www.liaa.gov.lv. Semināra darba valoda: krievu.

Semināru rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar LR Ekonomikas Ministriju, Baltkrievijas Republikas vēstniecību Latvijā un Latvijas Darba devēju konfederāciju. Tas notiek Latvijas – Baltkrievijas Starpvaldību komisijas ekonomiskās un zinātniski-tehniskās sadarbības jautājumos un Latvijas – Baltkrievijas Lietišķās sadarbības padomes ietvaros.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress