Home » Jaunumi, Latvija » Ārlietu ministrijā notiks diskusija – Latvijas pārtikas dienas Ķīnā

Ārlietu ministrijā notiks diskusija – Latvijas pārtikas dienas Ķīnā

21.decembrī pulksten 16 Ārlietu ministrijā notiks apaļā galda diskusija “Latvijas pārtikas dienas Ķīnā”. Diskusija tiek organizēta cikla “Ārlietu dienests Latvijas eksportam. Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem” ietvaros un tajā piedalīsies Latvijas vēstniece Ķīnas Tautas Republikā Ingrīda Levrence.

Atbalstot Latvijas pārtikas preču ražotāju centienus ieiet Ķīnas tirgū, Latvijas vēstniecība Ķīnā no šī gada novembra īsteno pasākumu ciklu “Latvijas pārtikas dienas Ķīnā”. Projekta mērķis ir veicināt Latvijas pārtikas produktu atpazīstamību Ķīnā, kā arī atbalstīt kontaktu veidošanu ar Ķīnas pārtikas produktu izplatītājiem un biznesa asociāciju pārstāvjiem. Projekta ietvaros Latvijas pārtikas ražotāji ir bijuši pārstāvēti divās nozīmīgās izstādēs – no 17. līdz 19.decembrim izstādē Pekinā un no 25. līdz 27.novembrim Šaosiņas pilsētā. Nākamo mēnešu laikā plānota dalība vēl vairākās izstādēs dažādās Ķīnas provincēs un pilsētās.

Apaļā galda diskusijā iecerēts apspriest projekta īstenošanas gaitā gūtās atziņas, iepazīstināt uzņēmējus ar nākotnes plāniem un sniegt praktisku informāciju tiem uzņēmējiem, kas vēlēsies iesaistīties projektā.

Šogad šī būs vienpadsmitā apaļā galda diskusija ciklā “Ārlietu dienests Latvijas eksportam. Uzņēmēju tikšanās ar Latvijas vēstniekiem”.

Aicinām diskusijā piedalīties ieinteresētos uzņēmējus, tautsaimniecības nozaru un valsts pārvaldes un pašvaldību institūciju pārstāvjus. Savu dalību lūdzam iepriekš pieteikt, sazinoties ar Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas 3.sekretāru Mārtiņu Teteri (martins.teteris@mfa.gov.lv, tālrunis 67016379).

 

Mediju ievērībai!

Medijiem dalību minētajā pasākumā lūgums pieteikt līdz 21.decembra pulksten 14 Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļā pa tālruni 67016272 vai e-pastā media@mfa.gov.lv.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress