Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija, Pasākumi » Latvijas pārtikas produktu ražotāji piedalās ietekmīgā izstādē Maskavā

Latvijas pārtikas produktu ražotāji piedalās ietekmīgā izstādē Maskavā

14.februārī Latvijas Republikas vēstnieks Krievijas Federācijā Edgars Skuja apmeklēja gadskārtējo pārtikas produktu izstādi  „Prodekspo-2012” un ar Latvijas uzņēmējiem pārrunāja aktualitātes pārtikas eksportā uz Krieviju un iespējamo vēstniecības atbalstu, lai veicinātu Latvijas uzņēmēju darbību Krievijā.

15.februāra vakarā Latvijas vēstniecība Krievijas Federācijā organizē pieņemšanu, kurā bez Latvijas uzņēmējiem piedalīsies Krievijas partneri, veikalu tīklu un tirdzniecības organizāciju pārstāvji. Vēstniecībā uzņēmējiem būs iespēja apmainīties viedokļiem un pārrunāt aktuālos jautājumus ar vēstniecības diplomātiem un nozaru atašejiem.

Gadskārtējā pārtikas produktu izstāde Maskavā „Prodekspo-2012”, kurā šogad piedalās 30 Latvijas uzņēmumi, tika atklāta 13.februārī. Zemkopības ministrijas, apvienības ,,Rīgas šprotes” un individuālos uzņēmumu stendos ir izstādīta zivju, gaļas un piena produkcija, kā arī Latvijas maize un saldumi.

Izstāde “Prodekspo-2012” notiek 19.reizi un aizņem 42 000 kvadrātmetru platību, tajā piedalās vairāk nekā 2500 uzņēmumu ar savu produkciju no vairāk nekā 60 pasaules valstīm. Izstāde „Prodexpo” ir lielākā un vērienīgākā pārtikas nozares izstāde Krievijā un Austrumeiropā un  visietekmīgākais šāda veida pasākums, kas nosaka  Krievijas tirgus pārtikas industrijas attīstības virzienus.

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress