Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » Biznesa iespējas Honkongā

Biznesa iespējas Honkongā

Lai iepazīstinātu Latvijas uzņēmējus ar Honkongas ekonomiskās un tirdzniecības attīstības tendencēm, kā arī sniegtu informāciju par iespēju izmantot Honkongu kā biznesa platformu Āzijā un ieiešanai Ķīnas tirgū, šī gada 29.martā tiek rīkots bezmaksas seminārs „Biznesa iespējas Honkongā: jūsu vārti uz Āziju”.

Seminārā uzņēmēji varēs iepazīties ar investīciju un tirdzniecības iespējām Honkongas Speciālajā Administratīvajā reģionā. Tāpat tiks prezentētas iespējas Latvijas kompānijām attīstīt savu biznesu Honkongā, Ķīnas Tautas Republikā un Tālo Austrumu tirgos.

Semināru vadīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) ārējās ekonomiskās pārstāvniecībās Ķīnā vadītāja Ieva Jākobsone. Klātesošos uzrunās pārstāvji no Honkongas Ekonomikas, tirdzniecības un investīciju piesaistes birojiem Londonā, kuri informēs par biznesa, investīciju un atbalsta iespējām Latvijas uzņēmumiem, kuri vēlās attīstīt savas tirdzniecības saites ar Honkongu un Ķīnu.

Biznesa paņeldiskusijā piedalīsies Latvijas kompānijas, kuras ir guvušas pieredzi un šobrīd jau strādā Honkongā. Par savu pieredzi stāstīs uzņēmumi „Mailigen” „JZ Microphones”,„Madara Cosmetics” un „Real Sound Lab”. Par abu valstu kultūras atšķirībām seminārā stāstīs „KRUKFILMS” producente, kuras vadībā 2010.gadā Honkongā tika uzņemta Latvijas un Honkongas kopražojuma mākslas filma „Amaija”.

Honkonga jau ilgu laiku tiek uzskatīta par vārtiem uz Lielo Ķīnu, un līdz ar neprognozējamiem makroekonomiskajiem procesiem Eiropā, vairāk kompāniju, it īpaši mazie un vidējie uzņēmumi, raugās uz Āziju, it īpaši uz Ķīnas tirgu, lai paplašinātu savu biznesu un attīstītu eksporta tirgus.

Seminārs „Biznesa iespējas Honkongā: jūsu vārti uz Āziju” notiks 29.martā viesnīcā „Radisson Blu Latvija” (Elizabetes ielā 55).

Semināru rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Honkongas Ekonomikas un tirdzniecības un Invest Hong Kong birojiem Londonā

Papildu informācija:
LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Tālrunis: 67039422

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress