Home » Jaunumi, Latvija » LTRK: Biznesa brokastis: “Iespējas Ķīnā – reālās krāsās”

LTRK: Biznesa brokastis: “Iespējas Ķīnā – reālās krāsās”

SIA „Linearis” sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru ielūdz Jūs uz biznesa brokastīm, kurās būs iespējams noklausīties ekspertu prezentācijas par iespējām piesaistīt investīcijas no Ķīnas, kā arī uzņēmējdarbības iespējām Ķīnā, tāpat būs iespējams izrunāt arī svarīgos jautājumus ar nozares ekspertiem.

Prezentācijās un diskusijās tiks skatīti šādi jautājumi:
• Valsts uzņēmumi Ķīnā: ārvalstu investīcijas – Valsts uzņēmumu pašreizējā attīstība, restrukturizācija, sasniegumi, grūtības utt., to ārvalstu investīciju plāni, politika un stratēģija.
• Ārvalstu uzņēmumi Ķīnā: iekšzemes investīcijas – Ķīnas iekšzemes investīciju un ārvalstu uzņēmējdarbības noteikumi un attīstība Ķīnā, kā arī citi jautājumi.
Ja vēlaties uzdot jautājumu ekspertiem, bet nevēlaties to darīt publiski, lūdzu, atsūtiet savus jautājumus elektroniski (antra.petersone@linearis.lv), un eksperti uz tiem sagatavos rakstiskas atbildes.

Eksperti:
• Mr. Chen Qianlei, rīkotājdirektors Alpha Business Systems Ltd. – ietekmīgs konsultāciju uzņēmums Pekinā, kas nodarbojas ar ārvalstu uzņēmēju konsultēšanu, tiem uzsākot darbu vietējā tirgū un paplašinot savu darbību. Sniedz atbalstu uzņēmējiem, veidojot kontaktus un sadarbību ar Ķīnas valsts uzņēmumiem, kuri veido lielāko daļu no Ķīnas importa/eksporta bilances.
• Mr. Huang Xiaoyu, Ķīnas valsts padomes Valsts līdzekļu uzraudzības un administrācijas komisijas pārstāvis – institūcija, kura pārrauga praktiski visu lielāko Ķīnas valsts uzņēmumu darbību tādās nozarēs kā infrastruktūra, enerģētika, ražošana, loģistika utt.

Pasākuma programma:
10:00 Reģistrācija
10:30 LTRK pārstāvja ievadvārdi
10:35 SIA „Linearis” pārstāvja ievada uzruna
10:45 Mr. Chen Qianlei prezentācija
11:15 Mr. Huang Xiaoyu prezentācija
11:45 Brīvas diskusijas pie kafijas tases
Vieta: Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (Kr.Valdemāra 35, Rīga)
Dalības maksa: Bezmaksas
Laiks: 2012. gada 30.jūlijs plkst. 10:00

Lūdzu apstipriniet savu dalību Antrai Pētersonei, sūtot e-pastu uz antra.petersone@linearis.lv
Darba valodas – angļu, latviešu, krievu un ķīniešu valodas

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress