Home » Ārvalstu uzņēmumi, Jaunumi, Latvija, Meklē sadarbību » Parakstīs sadarbības līgumus Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norisei Rīgā

Parakstīs sadarbības līgumus Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norisei Rīgā

Šā gada 25.-27.novembrī Rīgā notiks starptautiskais Ķīnas uzņēmējdarbības forums, kas pulcēs aptuveni 400 uzņēmējus, augstas amatpersonas un ārvalstu viesus, lai veidotu biznesa kontaktus un attīstītu sadarbību. Tāpat Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norise Rīgā ļaus starptautiski popularizēt Latviju, veicināt tās atpazīstamību, piesaistot jaunas investīcijas un attīstot tūrismu.

2012.gada 9.augustā plkst.11.00 Valsts kancelejas bibliotēkā notiks preses konference, kuras laikā tiks parakstīts Nodomu protokols starp LR Ekonomikas ministriju un starptautisko organizāciju „Horasis”, kā arī trīspusējais sadarbības līgums starp LR Ekonomikas ministriju, Rīgas pilsētas pašvaldību un starptautisko organizāciju „Horasis” par 2012.gada Ķīnas uzņēmējdarbības foruma norises Rīgā organizatoriskajiem aspektiem. Pasākumā laipni aicināti piedalīties arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Mediju iekļūšana Ministru kabineta ēkā – ar Ministru kabineta pastāvīgās akreditācijas kartēm, vai piesakoties pa tālruni 67082922 vai elektroniski diana.germane@mk.gov.lv.

Nodomu protokola un Sadarbības līguma parakstīšanā un preses konferencē piedalīsies starptautiskās organizācijas „Horasis” valdes priekšsēdētājs Dr. Frank-Jűrgen Richter, LR ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, Rīgas domes priekšsēdētājs NilsUšakovs un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols.

Ikgadējais starptautiskais Ķīnas uzņēmējdarbības forums ir augstākā līmeņa Ķīnas uzņēmēju un to ārvalstu sadarbības partneru forums. Ķīnas uzņēmējdarbības forumu Rīgā 25.-27.novembrī organizē starptautiskā organizācija „Horasis”, kuras darbība vērsta uz jauno ekonomisko spēku – Ķīnas, Indijas, Krievijas un Arābu valstu – efektīvu iekļaušanu globālajā tirgus sistēmā, sadarbībā ar LR Ekonomikas ministriju un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress