Home » Jaunumi, Latvija » 17.oktobrī Rīgā notiks ES Vienotā tirgus 20.gadadienai veltīts forums uzņēmējiem

17.oktobrī Rīgā notiks ES Vienotā tirgus 20.gadadienai veltīts forums uzņēmējiem

Par godu Eiropas Savienības Vienotās tirgus 20.gadadienai šī gada 17.oktobrī Rīgā norisināsies nozīmīgs biznesa forums Latvijas uzņēmumu vadītājiem – Eiropas Savienības (ES) Vienotā tirgus forums.

Tā mērķis ir kopā ar uzņēmējiem veidot diskusijas par ES Vienotā tirgus priekšrocībām un sniegtajām iespējām, kas ļauj Latvijas uzņēmumiem sekmīgi attīstīt darbību un eksportu tā dalībvalstīs, kā arī apzināt šķēršļus, kas līdz šim ir šo attīstību kavējuši.

Aicinām uzņēmējus apmeklēt ES Vienotā tirgus forumu Rīgā, aktualizējot Latvijas uzņēmēju pozīciju ES tirgū, kā arī izmantojot iespēju saņemt konsultācijas turpmākajai biznesa attīstībai un izaugsmei.

Foruma apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša kontaktu birža un individuālas tikšanās ar Ekonomikas ministrijas, SOLVIT, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un citu organizāciju pārstāvjiem, lai pārrunātu uzņēmējiem aktuālos jautājumus un piedāvātu iespējamos risinājumus darbības uzsākšanai vai paplašināšanai ES Vienotā tirgus ietvaros.

Foruma dalībniekiem būs iespēja uzzināt ES Vienotā tirgus noteikumus, iespējas, izaicinājumus un pašmāju uzņēmēju veiksmes stāstus, aktīvi iesaistoties foruma sesijās, kas veltītas tēmām:

ES Nodokļu politika (Zviedrijas, Lielbritānijas un Baltijas valstu tirgi);
Darbinieku nosūtīšana un algošana ES dalībvalstīs;
Preču un pakalpojumu brīva aprite, atbilstības novērtēšana un savstarpējā atzīšana ES.
Forums šī gada 17.oktobrī notiks viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija konferenču zālē Beta no plkst. 9.30. līdz 17.00. Uzņēmēju dalība ES Vienotā tirgus forumā ir bez maksas.

Pieteikšanās forumam: uzņēmumu vadītāji un pārstāvji aicināti pieteikt savu dalību forumā, sūtot pieteikumu uz e-pastu forums@repute.lv. Vairāk informācijas par ES Vienotā tirgus forumu un tā programma: forums un pa tālruni 67358920.

Forumu organizē Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Latvijas Darba devēju konfederāciju un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress