Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » LIAA: Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Maison & Objet 2013” Parīzē, Francijā

LIAA: Latvijas uzņēmumu nacionālais stends starptautiskajā izstādē “Maison & Objet 2013” Parīzē, Francijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas interjera dizaina produktu ražotājus pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē “Maison & Objet 2013”, kas norisināsies 2013. gada 6.-10. septembrī Parīzē, Francijā!

“Maison & Objet” ir viena no vadošajām un nozīmīgākajām interjera dizaina priekšmetu (dzīvesstila) izstādēm Eiropā, kur tiek prezentētas jaunākās interjera dizaina tendences un kur vienkopus tiekas ražotāji, dizaineri un tirgotāji. Izstādē ik gadu redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū plaša patēriņa, tekstila, mēbeļu un interjera dizaina jomā.

2012. gadā šo izstādi apmeklēja gandrīz 85 tūkstoši profesionāļu – 46 tūkstoši Francijas un 39 tūkstoši ārvalstu apmeklētāju. Saskaņā ar izstādes organizatoru rīcībā esošo informāciju, gandrīz 70% apmeklētāju bija lēmuma pieņēmēji, kas veic pasūtījumus un plāno iepirkumus – vairumtirgotāji, dizaina profesionāļi un arhitektūras salonu īpašnieki, mazumtirgotāji, aģenti, dizaineri, arhitekti un citi. 66% pircēji – “concept stores”, mazumtirgotāji, lielveikali, iepirkumu centrāles, izplatītāji, dekorētāji, vairumtirgotāji. 34% pasūtītāji – interjera dizaina arhitekti, arhitektu biroji, dizaineri, dizaina aģentūras, viesnīcas un restorāni.

2013. gada septembrī LIAA plāno organizēt Latvijas nacionālo stendu izstādes 8. hallē “Now Design a Vivre”.

LIAA nodrošina izstādes platības nomas, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas saskaņā ar 2010. gada 21. septembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.887. Vairāk informācijas šeit.

Izstādes dalībnieku ceļa un uzturēšanās izmaksas iespējams segt 50% apmērā, iesniedzot projektu Eiropas Savienības struktūrfondu atbalsta programmā “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”. Vairāk informācijas šeit.

Pārējas izmaksas (piemēram, mārketinga materiāli, paraugu nosūtīšana uz vai no Francijas u.c.) dalībniekiem jāsedz pašiem.

Stendā varēs strādāt tikai viens uzņēmuma pārstāvis (apmeklēt izstādi var vairāki uzņēmuma pārstāvji). Stenda koncepciju izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA, sadarbībā ar apstiprinātajiem nacionālā stenda dalībniekiem. Angļu vai franču valodas pārzināšana ir obligāta prasība izstādes dalībniekiem.

Dalībnieku atlasi dalībai izstādes “Maison & Objet 2013” kopstendā veiks LIAA.

Precīzas dalības izmaksas būs iespējams noteikt, kad būs zināms dalībnieku skaits, stenda platība un stenda noformējums. Par šiem jautājumiem tiks sarīkota sanāksme ar iesaistītajiem uzņēmumiem uzreiz pēc pieteikšanās termiņa beigām

Pieteikšanās dalībai nacionālajā stendā līdz 2013. gada 3. janvārim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.

Kontaktinformācija:
Zane Biteniece
Vecākā projektu vadītāja, Eksporta veicināšanas nodaļa
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039414, +371 22012250
Fakss: +371 67039401
E-pasts: zane.biteniece@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress